Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 februarie 2024, 12:10

OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive

OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive

Bayern Munchen, comunicat despre situaţia lui Thomas Tuchel - Profimedia Images

OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive. Anunţul oficial a fost făcut de campioana Germaniei pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este oficial! Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen la finalul sezonului. Anunţul vine după ce Bayern Munchen a pierdut ultimele 3 partide: derby-ul de titlu cu Leverkusen, partida cu Bochum şi duelul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Lazio.

OFICIAL! Bayern Munchen a anunţat că Thomas Tuchel pleacă de la echipă, după 3 înfrângeri consecutive

”FC Bayern Munchen și antrenorul principal Thomas Tuchel au decis împreună să pună capăt relației lor de lucru, care inițial trebuia să dureze până la 30 iunie 2025, pe 30 iunie 2024. Acesta este rezultatul unei discuții constructive între CEO-ul Jan-Christian Dreesen și Thomas Tuchel”, a anunţat Bayern Munchen.

Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive

Bayern a înscris prima la Bochum, unde Jamal Musiala a reuşit cel de-al şaselea său gol stagional, în minutul 14, însă gazdele au întors rezultatul pe finalul reprizei. Mai întâi a egalat Takuma Asano, în minutul 38, apoi Kevin Schlotterbeck a adus gazdele în avantaj, în minutul 44.

Upamecano a fost eliminat în minutul 77, iar Kevin Stoger a majorat diferenţa imediat, în minutul 78, punând pe tabelă un surprinzător 3-1 pentru Bochum. Chiar dacă Harry Kane a înscris, în minutul 87, Bayern Munchen a cedat cu 2-3 şi se află la a doua înfrângere consecutivă în Bundesliga, scrie news.ro.

Reclamă

Bavarezii se află pe locul secund, cu 50 de puncte, în timp ce Bochum este pe 11, cu 25 de puncte.

Thomas Tuchel i-a făcut praf pe jucătorii lui Bayern

Thomas Tuchel i-a făcut praf pe jucătorii lui Bayern. Formaţia bavareză nu traversează deloc o perioadă bună, după înfrângerile cu Bayer Leverkusen din Bundesliga şi cu Lazio din UEFA Champions League.

Atmosfera din vestiarul lui Bayern este una neplăcută, iar înfrângerea de la Leverkusen l-a făcut pe Thomas Tuchel să răbufnească. Presa din Germania a dezvăluit că antrenorul german a avut un discurs dur la adresa jucătorilor săi după meciul cu liderul din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sport.sky.de, Thomas Tuchel i-a desfiinţat pe jucătorii săi şi le-a pus la îndoială valoarea, susţinând că trebuie să îşi coboare nivelul pentru a putea lucra cu ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și