Închide meniul

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul s-a despărţit de Liverpool după cinci ani

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 10:02

Reclamă
Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul s-a despărţit de Liverpool după cinci ani

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad

Fabinho, prezentat la Al-Ittihad / Twitter Al-Ittihad

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul de 29 de ani s-a înţeles cu formaţia din Arabia Saudită, acolo unde va evolua în următorii trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabinho se desparte astfel de Liverpool, echipă la care a evoluat în ultimii 5 ani şi alături de care a câştigat şapte trofee.

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul s-a despărţit de Liverpool după cinci ani

Fabinho este cel mai nou nume important care lasă fotbalul european pentru cel din Arabia Saudită. Mijlocaşul brazilian a fost prezentat de Al-Ittihad, formaţie cu care a semnat până în 2026.

De asemenea, Fabinho este al treilea jucător al lui Liverpool care ajunge în Arabia Saudită, după Firmino (Al-Ahli) şi Jordan Henderson (Al-Ettifaq), fostul căpitan al „cormoranilor”.

Reclamă

Al-Ittihad, noua echipă a lui Fabinho, a plătit suma de 47 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului brazilian. La Al-Ittihad, Fabinho va fi coleg cu Karim Benzema şi N’Golo Kante.

La Liverpool, Fabinho a câştigat şase trofee, printre care Liga Campionilor în 2019, Premier League în 2020 şi Cupa Angliei în 2022.

UEFA îl vrea pe Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor! Forul continental pregăteşte invitaţii pentru cluburile din Arabia Saudită

UEFA îl vrea pe Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor. În acestă vară, cluburile din Arabia Saudită au făcut mai multe transferuri importante, ceea ce înseamnă că mai mulţi jucători de top nu vor mai evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Printre aceştia se află şi Cristiano Ronaldo, cel care a semnat încă de la începutul acestui an cu Al-Nassr. Această perioadă de mercato a venit cu mai multe surprize, după ce jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Roberto Firmino, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic sau Marcelo Brozovic au luat şi ei drumul Arabiei Saudite.

Tocmai din acest motiv, UEFA caută soluţii pentru a îi readuce pe aceşti jucători în Europa, chiar dacă sunt jucătorii cluburilor din Arabia Saudită.

Potrivit calciomercato.it, forul continental se gândeşte la posibilitatea ca aceste cluburi să poată participa în Liga Campionilor.

Ideea celor de la UEFA este de a oferi wildcard-uri echipelor din Arabia Saudită pentru a se asigura că jucători precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema pot evolua în continuare în Liga Campionilor.

Din sezonul 2024/25, formatul Ligii Campionilor va suferi schimbări majore. Competiţia va găzdui 36 de echipe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și