Închide meniul

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul s-a despărţit de Liverpool după cinci ani

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 10:02

Reclamă
Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul s-a despărţit de Liverpool după cinci ani

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad

Fabinho, prezentat la Al-Ittihad / Twitter Al-Ittihad

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul de 29 de ani s-a înţeles cu formaţia din Arabia Saudită, acolo unde va evolua în următorii trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabinho se desparte astfel de Liverpool, echipă la care a evoluat în ultimii 5 ani şi alături de care a câştigat şapte trofee.

Oficial | Fabinho a semnat cu Al-Ittihad! Brazilianul s-a despărţit de Liverpool după cinci ani

Fabinho este cel mai nou nume important care lasă fotbalul european pentru cel din Arabia Saudită. Mijlocaşul brazilian a fost prezentat de Al-Ittihad, formaţie cu care a semnat până în 2026.

De asemenea, Fabinho este al treilea jucător al lui Liverpool care ajunge în Arabia Saudită, după Firmino (Al-Ahli) şi Jordan Henderson (Al-Ettifaq), fostul căpitan al „cormoranilor”.

Reclamă
Reclamă 4

Al-Ittihad, noua echipă a lui Fabinho, a plătit suma de 47 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului brazilian. La Al-Ittihad, Fabinho va fi coleg cu Karim Benzema şi N’Golo Kante.

La Liverpool, Fabinho a câştigat şase trofee, printre care Liga Campionilor în 2019, Premier League în 2020 şi Cupa Angliei în 2022.

UEFA îl vrea pe Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor! Forul continental pregăteşte invitaţii pentru cluburile din Arabia Saudită

UEFA îl vrea pe Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor. În acestă vară, cluburile din Arabia Saudită au făcut mai multe transferuri importante, ceea ce înseamnă că mai mulţi jucători de top nu vor mai evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei.

Reclamă

Printre aceştia se află şi Cristiano Ronaldo, cel care a semnat încă de la începutul acestui an cu Al-Nassr. Această perioadă de mercato a venit cu mai multe surprize, după ce jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Roberto Firmino, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic sau Marcelo Brozovic au luat şi ei drumul Arabiei Saudite.

Tocmai din acest motiv, UEFA caută soluţii pentru a îi readuce pe aceşti jucători în Europa, chiar dacă sunt jucătorii cluburilor din Arabia Saudită.

Potrivit calciomercato.it, forul continental se gândeşte la posibilitatea ca aceste cluburi să poată participa în Liga Campionilor.

Ideea celor de la UEFA este de a oferi wildcard-uri echipelor din Arabia Saudită pentru a se asigura că jucători precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema pot evolua în continuare în Liga Campionilor.

Din sezonul 2024/25, formatul Ligii Campionilor va suferi schimbări majore. Competiţia va găzdui 36 de echipe.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și