Închide meniul

OFICIAL | Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC. Prima imagine la noua echipă: „Ne vedem curând!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2022, 9:01

OFICIAL | Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC. Prima imagine la noua echipă: „Ne vedem curând!

Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC

Videoclipul postat de Gareth Bale pe Twitter după transferul la Los Angeles FC / Twitter

Gareth Bale a făcut oficială mutarea sa la Los Angeles FC. Galezul plecat de la Real Madrid a postat pe rețelele de socializare primele imagini în tricoul formației din MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale a apărut într-un videoclip în care poartă tricoul și șapca lui Los Angeles FC. Fotbalistul de 32 de ani a avut un mesaj pentru fanii noi sale echipe: „Ne vedem curând!”

Gareth Bale a anunțat oficial că a semnat cu Los Angeles FC

&

Gareth Bale a semnat cu Los Angeles FC din postura de jucător liber de contract. Înțelegerea galezului cu formația din MLS e valabilă până în iunie 2023.

Reclamă

Los Angeles FC l-a semnat recent și pe Giorgio Chiellini, de la Juventus.

Gareth Bale, 9 ani sub contract cu Real Madrid

Gareth Bale a ajuns la Real Madrid în 2013, când Florentino Perez l-a luat de la Tottenham pentru nu mai puțin de 101 milioane de euro.

258 de meciuri, 106 goluri și 67 de assist-uri sunt cifrele lui Gareth Bale la Real Madrid. Galezul e al doilea cel mai scump transfer din istoria „galacticilor”, după Eden Hazard, care a costat 115 milioane de euro, venit de la Chelsea, în 2019.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută în Spania, Bale a câştigat cinci trofee UEFA Champions League, trei titluri în La Liga, trei Supercupe ale Europei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi patru Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Performanțele uriașe obținute de Gareth Bale în ultimii ani au fost umbrite de perioada nefastă pe care a traversat-o la Real Madrid. Jucătorul galez jucase doar șapte partide pentru Real Madrid în ultima stagiune, în toate competițiile, și a înscris un singur gol.

Gareth Bale: „A fost o onoare să joc la Real Madrid!”

Bale a anunțat încă de la 1 iunie că o va părăsi pe Real Madrid în această vară. Marele fotbalist a postat o scrisoare emoţionantă pentru fani, coechipierii săi şi conducerea clubului.

„Scriu acest mesaj pentru a le mulţumi colegilor, trecuţi şi prezenţi, antrenorilor, mebrilor din staff şi suporterilor care m-au susţinut. Am ajuns aici acum 9 ani şi mi-am îndeplinit visul de a juca la Real Madrid. Să port kitul, să port emblema, să joc pe Santiago Bernabeu, să câştig trofee şi să fiu parte din istoria acestui club. Visul meu a devenit realitate.

A fost o experienţă incredibilă şi nu o voi uita. Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Florentino Perez pentru oportunitatea de a juca la acest club. Am creat momente care vor fi întotdeauna în istoria acestui club. A fost o onoare. Vă mulţumesc! Hala Madrid!”, a transmis Gareth Bale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și