Închide meniul

George Puşcaş revine în Italia! Echipa care l-a convins să semneze un contract care se întinde pe patru ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2022, 13:34

George Puşcaş revine în Italia! Echipa care l-a convins să semneze un contract care se întinde pe patru ani

George Puşcaş revine în Italia! Echipa care l-a convins să semneze un contract pe patru ani

George Puşcaş pleacă de la Reading / DPA Images / Nick Potts via Hepta

George Puşcaş s-a hotărât şi revine în Italia. Atacantul de 26 de ani pleacă din nou de la Reading şi va semna un contract valabil pentru patru ani. Anunţul a fost făcut chiar de jurnaliştii italieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puşcaş a fost împrumutat sezonul trecut la Pisa, dar înţelegerea a expirat şi a fost nevoit să se întoarcă în Anglia. Totuşi, gruparea din Championship a decis să nu îl păstreze şi îl trimite sub formă de împrumut la Genoa. Chiar dacă internaţionalul român va pleca sub formă de împrumut, noua lui echipă are obligaţia să îl transfere definitiv până în 2023.

George Puşcaş revine în Italia. Va semna cu Genoa

Potrivit tuttomercatoweb.com, negocierile urmează să se finalizeze în următoarele ore. Puşcaş va semna o înţelegere valabilă pentru patru ani cu Genoa: un sezon împrumut şi trei sub formă de transfer definitiv.

Genoa e gata să închidă negocierile pentru George Puşcaş, atacantul care a jucat în Italia pentru Intern, Bari, Benevento, Novara, Palermo şi Pisa. Este un jucători care cunoaşte bine competiţia şi care, în ultimele 6 luni la nerazzurrii toscani a înscris 8 goluri în 18 meciuri„, anunţă sursa citată.

Pușcaș mai avea contract cu Reading până în 2024. El a semnat cu formația engleză în 2019, iar de atunci a adunat 91 de meciuri și a marcat 20 de goluri.

Reclamă

3,5 milioane de euro este cota actuală a atacantului de 26 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În această vară, Puşcaş a fost dorit şi de o altă echipă din Italia, Cagliari.

George Puşcaş, în depresie după România – Muntenegru 0-3

Naţionala lui Edi Iordănescu a fost umilită de Muntenegru, care s-a impus la scor de neprezentare pe stadionul din Giuleşti. Stefan Mugosa a marcat un hat-trick.

De spus nu sunt multe. Nu este nimic de explicat. Am pierdut 3-0 şi nici noi nu ştim ce s-a întâmplat. Ne-am pregătit foarte bine la antrenamente şi a fost o atmosferă foarte bună, aşa că este greu de explicat. După primul gol am căzut puţin psihic. Mă supăra ideea că primim gol, mai ales din faze fixe. Nu a mers?

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul era în faţa mea, dacă a fost, a fost cu juma de unghie. Eu nu ştiu pentru că în teren nu ai cum să îţi dai seama. Nu ne rămâne decât să facem tot ce ne stă în putinţă să ridicăm mai sus naţionala. Jocul nostru este să merge în teren şi să dăm totul„, a spus George Puşcaş pentru Antena 1.

Recomandări
  • George Puşcaş pleacă de la Reading
  • Atacantul român va semna cu Genoa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și