Închide meniul
VIDEO

OFICIAL | Giorgio Chiellini şi-a prelungit contractul cu Juventus: „Relaţia dintre mine şi acest club depăşeşte orice altceva!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 23:17

Reclamă
OFICIAL | Giorgio Chiellini şi-a prelungit contractul cu Juventus: „Relaţia dintre mine şi acest club depăşeşte orice altceva!

Giorgio Chiellini a semnat un nou contract

Profimediaimages

OFICIAL | Giorgio Chiellini şi-a prelungit contractul cu Juventus

Chiellini joacă la Juventus din 2005 şi a semnat prelungirea fără să stea pe gânduri. Marele fundaş vrea să câştige în continuare cât mai multe trofee în tricoul bianconero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt fericit, de multe ori par formalități, dar sunt pași importanți în viață. Am ajuns când eram băiat, acum sunt familist, o persoană matură, care se bucură de fiecare moment din acești ultimi ani. Sper cu adevărat să-mi dau din nou contribuția și să ajut această echipă să câștige mai multe titluri.

Această semnare a fost doar o formalitate, odată ce am înțeles că pot continua și fizicul îmi permitea în continuare să joc, a existat întotdeauna voința de a continua împreună. Relația strânsă dintre mine și Juve depășește orice altceva. Nu mi-am pus niciodată la îndoială viitorul aici”, a declarat Giorgio Chiellini, citat de Corrieredellosport.it.

Giorgio Chiellini va împlini 37 de ani la 14 august şi vizează o participare cu naţionala Italiei la Cupa Mondială din 2022, din Qatar.

Reclamă

De-a lungul perioadei petrecute la Torino, Chiellini a câştigat 9 titluri în Serie A, 5 Cupe ale Italiei şi tot atâtea Supercupe.

Giorgio Chiellini rămâne, Cristiano Ronaldo vrea cu orice preţ să plece de la Juventus

Jurnaliştii de la AS.com anunţă că portughezul vrea să plece cu orice preţ de la Juventus, iar transferul său depinde de Kylian Mbappe. Cristiano este conştient că, dacă Real Madrid îl transferă pe francez, PSG va încerca în scurt timp să îl aducă la Paris. Aceasta este o opţiune pe placul vedetei portugheze.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, superstarul lusitan se gândeşte şi să revină pe Bernabeu. Relaţia sa excelentă cu Carlo Ancelotti este unul dintre motive, scrie sursa citată. Chiar dacă „galacticii”, prin vocea lui Florentino Perez, au anunţat că nu se pune problema unui transfer, situaţia se poate schimba, mai ales după ce Cristiano a dat semne că vrea să plece de la Torino.

În ciuda vârstei, Cristiano Ronaldo are o cota de piaţă care se menţine extrem de ridicată. Atacantul lui Juventus valorează 45 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

450 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo în 438 de meciuri pentru Real, până să fie vândut pentru 100 de milioane de euro la Juventus.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și