Închide meniul

OFICIAL | Giovanni van Bronckhorst este noul antrenor al lui Beşiktaş! Anunţul echipei din Turcia

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2024, 19:55

Reclamă
OFICIAL | Giovanni van Bronckhorst este noul antrenor al lui Beşiktaş! Anunţul echipei din Turcia

OFICIAL | Giovanni van Bronckhorst este noul antrenor al lui Beşiktaş!

Ianis Hagi și Giovanni van Bronckhorst, într-un meci pentru Rangers / Profimedia Images

Clubul Beşiktaş a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei din Istanbul este olandezul Giovanni van Bronckhorst.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înţelegerea este pe doi ani, cu opţiune pentru încă unul. Van Bronckhorst a antrenat ultima dată echipa Glasgow Rangers, până în noiembrie 2022.

OFICIAL | Giovanni van Bronckhorst este noul antrenor al lui Beşiktaş! Anunţul echipei din Turcia

El îi succede la Beşiktaş lui Fernando Santos, demis în aprilie. Numele lui Răzvan Lucescu a fost vehiculat şi el ca posibil înlocuitor al lui Santos.

Giovanni van Bronckhorst l-a antrenat la Rangers pe Ianis Hagi. Ulterior internaţionalul român a fost pregătit de Steven Gerrard, legenda lui Liverpool. Van Bronckhorst are un CV extraordinar ca fotbalist. A evoluat, printre altele, la Feyenoord, Arsenal şi Barcelona. A jucat şi pentru Rangers, pe care a antrenat-o în sezonul 2021-2022.

Se mai vorbea şi despre antrenorul croat Slaven Bilic ca posibil înlocuitor pentru Fernando Santos.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Lucescu a cucerit sezonul trecut un nou titlu cu PAOK! Antrenorul român are două titluri cu PAOK din cele 4 cucerite de echipa greacă în total, în cei 98 de ani de existenţă. El a mai cucerit şi două Cupe ale Greciei cu PAOK.

Meciul Aris – PAOK 1-2, care a decis titlul în campionatul Greciei, a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu: ”Vreau să merg cu PAOK în Liga Campionilor”

Răzvan Lucescu are o clauză de reziliere de 2 de milioane de euro pentru o echipă dintr-unul din primele 5 campionate ale Europei şi de 4 milioane de euro pentru o echipă care nu joacă în primele 5 campionate din Europa.

Reclamă

Nu îmi place să vorbesc. Sunt la PAOK, punct!”, a spus Răzvan Lucescu la digisport.ro atunci când a fost întrebat dacă merge la PAOK.

Jurnalistul turc Umut Eken, de la Fanatik.com, transmitea pe contul său de X (fostul Twitter) că Beşiktaş i-a făcut o propunere lui Răzvan Lucescu, dar că antrenorul român ar fi refuzat-o.

De altfel, Răzvan Lucescu a dat o altă declaraţie din care se înţelegea că îşi doreşte să rămână la campioana Greciei. ”Vreau să merg cu PAOK în Liga Campionilor”, a mai declarat Răzvan Lucescu, pentru sursa citată.

S-a vorbit în ultima vreme şi despre interesul lui Cagliari pentru Răzvan Lucescu. Cagliari, care a reuşit să se menţină în Serie A, a rămas fără antrenor după retragerea lui Claudio Ranieri. Ranieri a pus capăt unei cariere uriaşe, în care a reuşit şi un titlu cu totul surprinzător în Premier League, cu Leicester. Ranieri este şi cel care a dus-o pe Cagliari în Serie A.

Dacă se va înţelege cu Răzvan Lucescu, Cagliari nu va trebui să achite decât 2 milioane de euro clauză de reziliere, având în vedere că se află în Serie A, unul din primele 5 campionate ale Europei.

Răzvan Lucescu și-a prelungit contractul cu PAOK recent, noua înțelegere a tehnicianului român urmând să expire în 2027.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și