Închide meniul

OFICIAL | Luis Suarez s-a transferat la Atletico Madrid. A părăsit în lacrimi cantonamentul Barcelonei

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2020, 6:31

Reclamă
OFICIAL | Luis Suarez s-a transferat la Atletico Madrid. A părăsit în lacrimi cantonamentul Barcelonei

Profimediaimages

Luis Suarez a semnat cu Atletico Madrid

Suarez va avea un salariu anual de 9 milioane de euro, mai puțin de jumătate decât încasa pe Camp Nou. Chiar dacă a plecat gratis de la Barcelona, echipa lui Messi poate primi până la 6 milioane de euro din bonusuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a fost transferat de Barcelona de la Liverpool, în vara anului 2014, pentru 82 de milioane de euro, după ce a mai trecut pe la Nacional, Groningen şi Ajax.

Luis Suarez a părăsit Barcelona cu lacrimi în ochi

Vârful de 33 de ani a plecat, ieri, din cantonamentul Barcelonei cu lacrimi în ochi. În ultimele 6 sezoane, a marcat 198 de goluri în 283 de meciuri şi a pasat de 109 ori decisiv. 

Uruguayanul și-a adjudecat 13 trofee, patru titluri de campion al Spaniei, patru în Cupa Spaniei, două în Supercupa Spaniei şi câte unul în Liga Campionilor, Supercupa Europei, Cupa Mondială a cluburilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și