Închide meniul

OFICIAL | Massimiliano Allegri a fost prezentat la Juventus! Mesajul de bun-venit transmis de bianconeri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 16:54

OFICIAL | Massimiliano Allegri a fost prezentat la Juventus! Mesajul de bun-venit transmis de bianconeri

Twitter Juventus

Allegri, oficial la Juventus

Allegri, oficial la Juventus. Șefii „Bătrânei Doamne” au anunțat revenirea sa prin intermediul unui comunicat pe site-ul oficial al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Allegri, oficial la Juventus

„Massimiliano Allegri este din nou antrenorul Juventus. Massimiliano Allegri este noul antrenor al Juventus. Allegri găsește o bancă pe care o cunoaște foarte bine, un club pe care îl iubește și care îl iubește pe el, pentru a începe astăzi o nouă călătorie împreună, către noi obiective. Cele realizate în prima sa aventură cu Juventus sunt gravate în istoria clubului: 5 Scudetto, 4 Cupe ale Italiei, 2 Supercupe, 2 finale Champions League în 3 sezoane, performanțe epice în Italia și în Europa. Ne-am luat rămas bun în urmă cu doi ani, cu mesajul „Istoria singură”, transmis de președintele nostru antrenorului: o îmbrățișare și o cămașă pe care, în două cuvinte, a reprezentat toată experiența lui Allegri la Juve. Frumusețea poveștii este însă că nu se oprește niciodată. Și în fotbal, asta reprezintă un concept pe care l-am înrădăcinat în ADN-ul nostru: cea mai bună victorie este următoarea. Mereu. Suntem gata să reluăm colaborarea cu Allegri, să ne construim viitorul împreună; cu profesionalismul său enorm, forța sa morală, cu ideile strălucite ale unui tehnician capabil să facă cărțile, pe teren și în afara lui. Cu zâmbetul lui, un fel de „semnătură”. Cu modul său de a înțelege fotbalul și viața: simplitate, dorința de a minimiza, angajamentul de a se bucura de fiecare moment frumos pe care viața la Juventus îl poate oferi și îl va oferi. Să plecăm împreună. Să începem din nou cu Max. Bine ați venit acasă, domnule”, se arată în comunicat emis de fosta campioană a Italiei.


Allegri a semnat cu Juventus pe o perioadă de patru ani. Salariul său este uluitor, 7 milioane de euro pe an. În primul său mandat la Juve (2014-2019), Allegri i-a pregătit pe bianconeri în 271 de partide, perioadă în care a obţinut 191 de victorii şi 43 de remize.

Massimiliano Allegri, prima mutare la Juventus

S-a aflat şi care este prima mutare pe care o va face Allegri după revenirea la Juventus. Giorgio Chiellini va fi convins să semneze un nou contract.

Fundaşul de 36 este din 2005 la Juventus şi a adunat peste 400 de meciuri în campionatul Italiei.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și