Închide meniul

Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui Juventus! A semnat contractul şi revine după doi ani pe banca „Bătrânei Doamne”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 9:25

Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui Juventus! A semnat contractul şi revine după doi ani pe banca „Bătrânei Doamne

Profimediaimages

Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui Juventus

  • Massimiliano Allegri a semnat cu Juventus
  • A fost dorit şi de Real Madrid şi Inter

Potrivit Corriere dello Sport, nu mai există niciun semn de întrebare! Allegri îl va înlocui pe Andrea Pirlo. A semnat deja contractul acasă la Andrea Agnelli. Înţelegerea se întinde pe o perioadă de patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui Juventus. Va încasa un salariu uriaş

Allegri a mai fost dorit de Real Madrid şi Inter, dar a ales să se întoarcă la echipa la care a obţinut cele mai importante performanţe din carieră. Salariul pe care îl va încasa la „Bătrâna Doamnă” este uluitor. Massimiliano va primi, anual, 7 milioane de euro!

În vârstă de 53 de ani, Massimiliano Allegri a mai pregătit-o pe Juventus între 2014 şi 2019. El a cucerit titlul în fiecare dintre cele 5 sezoane. Şi-a mai trecut în palmares alături de torinezi şi 4 Cupe ale Italiei, 2 Supercupe ale Italiei şi două finale de Champions League.

Reclamă

Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui Juventus. A mai stat pe banca lui Juventus în 271 de partide, perioadă în care a obţinut 191 de victorii şi 43 de remize. S-a aflat şi care este prima mutare pe care o va face după revenirea la echipa care s-a clasat pe locul 4 în Serie A. Giorgio Chiellini va fi convins să semneze un nou contract.

Reclamă

Fundaşul de 36 este din 2005 la Juventus şi a adunat peste 400 de meciuri în campionatul Italiei.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile