Închide meniul

OFICIAL | Primul transfer pentru Dan Petrescu la Kayserispor. Și-a adus un fundaș care a câstigat campionatul cu Galatasaray. Vrea şi un star din Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2021, 14:45

OFICIAL | Primul transfer pentru Dan Petrescu la Kayserispor. Și-a adus un fundaș care a câstigat campionatul cu Galatasaray. Vrea şi un star din Liga 1

profimediaimages

Dan Petrescu are un nou elev la Kayserispor

Ugur Demirok are 32 de ani. El a făcut primii pași în fotbal la Galatasary, formație în componența căreia a primit medalia de campion al Turciei în sezonul 2005/2006. Demirok avea atunci doar 18 ani și a jucat un singur meci în sezonul respectiv, însă a fost suficient pentru ca titlul să-i fie trecut în palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul transfer pentru Dan Petrescu la Kayserispor

Fundașul a evoluat ultima dată pentru Konyaspor. El a fost legitimat la Galatasaray pâna în anul 2011, moment în care a fost cedat definitiv la Akhisar Belediye. Printre celelalte echipe din cariera lui se mai numără și Trabzonspor sau Osmanlispor.

Demirok a strâns și trei apariții pentru echipa națională a Turciei. În prezent, el valorează 300.000 euro, conform transfermarkt. Acesta a semnat un contract cu Kayserispor până la sfârșitul actualului sezon, cu o optiune de prelungire pentru încă doi ani.

Dan Petrescu, pe urmele lui Damjan Djokovic

Principala țintă a lui Dan Petrescu este fostul său elev de la CFR Cluj, Damjan Djokovic. Campioana din ultimii trei ani din România cere 700.000 de euro pentru mijlocaşul care evoluează pentru ardeleni din 2017. El a mai fost în două rânduri aproape de Turcia, fiind dorit de Basaksehir şi Gaziantep.

Djokovic este dorit neapărat de "Bursuc", iar turcii îl aşteaptă cu un salariu greu de refuzat: 500.000 de euro până la finalul sezonului. Djokovic este triplu campion cu CFR.

Reclamă

În acest sezon, croatul a strâns nu mai puțin de 25 de meciuri pentru CFR Cluj in toate competițiile. Djokovic are peste 130 de partide pentru ardeleni, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere 15 pase decisive. El valorează 1,6 milioane de euro, conform transfermarkt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și