Închide meniul

OFICIAL | Real Madrid, anunţ despre Kylian Mbappe! Reacţie categorică despre „presupusele negocieri” cu starul lui PSG

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2023, 18:58

Reclamă
OFICIAL | Real Madrid, anunţ despre Kylian Mbappe! Reacţie categorică despre „presupusele negocieri cu starul lui PSG

OFICIAL | Real Madrid, anunţ despre Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, la gala decernării Balonului de Aur / Profimediaimages

Real Madrid a venit cu un anunţ oficial despre Kylian Mbappe. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a ţinut să vină cu precizări după ce au apărut informaţii în presa din Spania despre presupuse negocieri cu starul lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe urmează să intre în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă după 1 ianuarie. În ultimele zile s-au amplificat zvonurile că este iminent un acord între Florentino Perez şi golgheterul din Ligue 1.

Real Madrid, anunţ despre Kylian Mbappe

Şefii Realului au ţinut să nege că se poartă discuţii cu atacantul de 24 de ani, care are o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Având în vedere informațiile recent emise și publicate de diferite instituții de presă, în care se speculează despre presupuse negocieri între jucătorul Kylian Mbappe și clubul nostru, Real Madrid dorește să specifice că această informație este complet falsă și că nu au avut loc astfel de negocieri cu jucătorul lui PSG”, se arată în comunicatul oficial al lui Real Madrid.

Mbappe a avut o reacţie virală, la gala decernării Balonului de Aur, când a fost întrebat dacă va semna cu gruparea blanco. Acesta a zâmbit şi a dat afirmativ din cap.

Reclamă

Kylian Mbappe s-a clasat pe locul 3 în cursa pentru Balonul de Aur. A fost depăşit de Lionel Messi şi de Erling Haaland.

Clasamentul final al Balonului de Aur 2023

A fost făcut public clasamentul final al Balonului de Aur 2023. Fabrizio Romano este cel care a oferit toate datele, iar diferenţa dintre Lionel Messi şi Erling Haaland a fost una considerabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a câştigat luni, la Paris, al optulea Balon de Aur al carierei. Chiar dacă francezii anunţau înaintea decernării că situaţia e una foarte strânsă între Messi şi Haaland, la nivel de voturi, nu a fost chiar aşa.

Messi a primit 462 de voturi, iar Haaland 357 de voturi, diferenţa fiind astfel de 105 voturi. Kylian Mbappe a adunat şi el 270 de voturi, completând podiumul din 2023.

Kevin De Bruyne (100), Rodri (57), Vinicius (49), Julian Alvarez (28), Osimhen (24), Bernardo Silva (20) şi Luka Modric (19) sunt starurile care au completat topul 10 din 2023.

Nu vreau să uit de Haaland și Mbappe, care au avut un an foarte bun, spectaculos. În următorii ani vor câștiga acest trofeu. Sunt două bestii și vor duce o luptă frumoasă în următorii ani.

Haaland a câștigat toate trofeele în acest sezon și sunt sigur că în viitor va obține acest premiu. Văd aici mulți tineri și am încredere că în viitor mă voi bucura de fotbal când îi voi urmări. Am avut norocul să fiu aici timp de mulți ani. Jucătorii vin și pleacă, dar nivelul nu scade niciodată”, a declarat Lionel Messi, pe scenă, după ce a  primit trofeul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și