Închide meniul

Sergio Aguero, anunţ uriaş despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona. Ce şanse sunt ca argentinianul să se întoarcă pe Camp Nou

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2023, 8:58

Sergio Aguero, anunţ uriaş despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona. Ce şanse sunt ca argentinianul să se întoarcă pe Camp Nou

Sergio Aguero, anunţ uriaş despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi, alături de Sergio Aguero / Profimediaimages

  • Kun Aguero crede în revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Sergio Aguero a făcut un anunţ uriaş despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona. Bun prieten cu starul lui PSG, Aguero le-a transmis fanilor liderului din La Liga că mutarea chiar are şanse de reuşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul coechipier al lui Messi de la echipa naţională a avut un mesaj categoric pentru Juan Laporta. I-a cerut preşedintelui Barcelonei să grăbească tratativele pentru a-l aduce înapoi pe deţinătorul a şapte Baloane de Aur.

Sergio Aguero, anunţ uriaş despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Aguero, care este într-o relaţie excelentă cu Messi, asigură că şansele ca fostul căpitan al Barcelonei să revină pe Camp Nou sunt de 50%.

Reclamă

Juan Laporta ar trebui să facă un efort ca să îl aducă pe Leo (n.r. Lionel Messi) înapoi. Messi s-a ‘născut’ la Barcelona şi aici ar trebui să se retragă.

În acest moment, dau 50% şanse ca Messi să revină la Barcelona. Dacă preşedintele clubului va face acest pas, atunci cred că va fi chiar şi mai aproape de a se întoarce„, a declarat Kun Aguero, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

Lionel Messi a scris istorie în tricoul Barcelonei. A câştigat 10 titluri în La Liga şi a ridicat de patru ori trofeul UEFA Champions League. Pentru catalani a jucat în 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri.

Messi nu a semnat prelungirea contractului cu PSG şi sunt tot mai multe zvonuri că va pleca din capitala Franţei. Înţelegerea sa cu campioana Franţei expiră pe 30 iunie.

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră. A înscris superb în amicalul Argentina – Panama, scor 2-0, disputat pe Estadio Monumental din Buenos Aires. Atacantul în vârstă de 35 de ani a făcut senzaţie în faţa fanilor care au luat cu asalt tribunele.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară specială pentru naţionala Argentinei, care a jucat primul meci după câştigarea Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A fost nebunie încă dinaintea partidei, când tot traficul a fost blocat şi au fost mii de bilete false. Fanii ameninţau chiar că vor intra pe teren, după ce tribunele s-au umplut până la refuz.

Spectacolul a fost garantat după ce starurile lui Lionel Scaloni şi-au făcut apariţia pe teren cu medaliile de campioni mondiali. Messi a fost ovaţionat la scenă deschisă pentru minute în şir.

Starul lui PSG le-a răspuns în stilul său caracteristic. A înscris o „bijuterie” de gol cu un minut înainte de final. Almada deschisese scorul, în minutul 78.

Lionel Messi a înscris, din lovitură liberă, cu o execuţie de pus în ramă. A ajuns astfel la o bornă de senzaţie, 800 de goluri în întreaga carieră. Avea nevoie de o „dublă” pentru a ajunge şi la 100 de reuşite în tricoul Argentinei.

Sergi Roberto: ”Jucătorii îl așteaptă pe Lionel Messi la Barcelona cu brațele deschise”

Sergi Roberto a vorbit despre eventualitatea revenire a lui Lionel Messi la Barcelona. Euforic după victoria cu Real Madrid din El Clasico, 2-1, Roberto, care este unul dintre căpitanii lui Xavi, a dezvăluit că jucătorii îl așteaptă pe argentinian pe Camp Nou.

Cine nu este pregătit pentru revenirea lui Lionel Messi? Nu vrem să vorbim mult despre asta pentru că e treaba antrenorului și a președintelui. Dar noi, jucătorii, îl așteptăm deja cu brațele deschise.

În final, nu înțeleg de ce a fost fluierat de fanii lui PSG. Are parte de un sezon bun la Paris și acum îl consideră vinovat pentru eliminare. E un jucător spectaculos și îl vom trata foarte bine, dacă se va întoarce”, a spus Sergi Roberto, citat de AS.com.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea