Închide meniul

Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în privinţa lui Mircea Lucescu, după ce a fost eliminat din Conference League

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 18:03

Reclamă
Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în privinţa lui Mircea Lucescu, după ce a fost eliminat din Conference League

Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în privinţa lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu / Profimedia

Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în cazul lui Mircea Lucescu, după ce echipa a fost eliminată din play-off-ul Conference League. Ucrainenii au decis să nu-l demită pe tehnicianul român, şi să-i dea credit în continuare, deşi echipa nu va evolua în competiţiile europene în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a fost eliminată de către Beşiktaş, în play-off-ul Conference League, scor 4-2, la general. Trupa lui Mircea Lucescu se va concentra doar pe campionatul intern, acolo unde ocupă locul 8, cu două meciuri disputate mai puţin faţă de celelalte echipe.

Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în privinţa lui Mircea Lucescu

Jurnaliştii din Ucraina au tratat pe larg situaţia lui Mircea Lucescu, de la Dinamo Kiev. După ce înaintea duelului cu Beşiktaş se zvonise că „Il Luce” va fi demis, în cazul în care echipa va rata calificarea, ucrainenii au oferit mai multe detalii despre tehnicianul român.

Lucescu va rămâne pe banca celor de la Dinamo Kiev, în ciuda ratării calificării în grupele Conference League. Obiectivul primit de tehnicianul român, după înfrângerile suferite în faţa celor de la Beţiktaş, este câştigarea titlului în Ucraina.

În cazul în care nu o va face pe Dinamo Kiev campioană din nou, după succesul din 2021, Mircea Lucescu va fi demis de către oficialii ucraineni.

Reclamă

„Dinamo Kiev nu îl va demite pe Mircea Lucescu după eliminarea din Europa. Mircea a primit acum obiectivul de a câștigat titlul în Ucraina. Dacă la mijlocul sezonului se va ajunge la concluzia că nu poate reuși asta, atunci va fi demis înainte să i se încheie contractul”, au notat jurnaliştii de la sport.ua.

În acest sezon din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev a înregistrat două victorii şi o înfrângere. Trupa tehnicianului român este la cinci puncte distanţă de liderul Şahtior Doneţk, echipă care are două meciuri în plus faţă de Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu, uluit de Beșiktaș după meciul din Giulești

Mircea Lucescu s-a declarat uluit de Beșiktaș după meciul din Giulești. Echipa tehnicianului român a fost învinsă de turci, pe stadionul celor de la Rapid cu scorul de 2-3, în turul confruntării din play-off-ul Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev s-a declarat surprins de primul 11 aliniat de către cei de la Beșiktaș, la partida de la București. Mircea Lucescu este de părere că meciul se anunța unul foarte greu, având în vedere că jucătorii africani din lotul turcilor au fost „crescuți” de către club.

„N-am jucat împotriva lui Beșiktaș, ci împotriva selecționatei africane! Au jucători din Congo, Gambia, Ghana, Angola! E foarte greu când ai 11 jucători crescuți în același club să te pui cu ei. Au multă experiență.

Noi ne vom juca șansa până la capăt. Echipa a demonstrat că are potențial. Puteam face 3-2 pentru noi în final, dar au marcat ei gol. Cu mai multă atenție și experiență puteam câștiga acest meci. Evoluția jucătorilor mei a fost una bună spre foarte bună.

Va fi un stadion plin la Istanbul. Va fi o atmosferă incendiară acolo. Sper să fim mai atenți acolo și să profităm de organizarea noastră bună din atac. Noi trebuie să răspundem cu o stare de spirit excepțională”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă de la finalul meciului din Giulești.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și