Închide meniul
VIDEO

Oficialul care a bătut un arbitru în Turcia, eliberat din închisoare! Fanii au ieșit în stradă pentru Faruk Koca

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 19:25

Oficialul care a bătut un arbitru în Turcia, eliberat din închisoare! Fanii au ieșit în stradă pentru Faruk Koca

Oficialul care a bătut un arbitru în Turcia eliberat din închisoare

Momentul în care Faruk Koca îl lovește pe Halil Umut Meler / Profimedia

Oficialul care a bătut un arbitru în Turcia, eliberat din închisoare! Faruk Koca, oficial al echipei Ankaragucu, la care este legitimat Olimpiu Moruțan este liber, iar fanii formației din Ankara au ieșit în stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La jumătatea lui Decembrie, centralul Halil Umut Meler a fost lovit de Koca. Acesta a fost însă eliberat din închisoare după ce judecătorii au acceptat obiecțiile avocatului. Astfel, fostul președinte al lui Ankaragucu va fi liber, cel puțin până la terminarea procesului.

Oficialul care a bătut un arbitru în Turcia, eliberat din închisoare! Scene incredibile pe străzile din Ankara

Potrivit presei din Turcia, Faruk Koca a mers la baza formației din Ankara, la ora 18:10, ora României. După ce au auzit această veste, fanii formației s-au mobilizat și au creat o atmosferă uluitoare pe străzile orașului. Aceștia au scandat, și au aprins torțe, pentru a sărbători eliberarea oficialului, după evenimentul de la jumătatea acestei luni.

Fanii formației la care joacă Olimpiu Moruțan îl susțin pe fostul președinte al clubului. Aceștia consideră că echipa lor a fost dezavantajată la partida cu Rizespor, încheiată cu scorul de 1-1, la finalul căreia Faruk l-a lovit pe Halil Umut Meler.

Reclamă

După ce l-a lovit pe central, Faruk Koca a oferit o declarație în care menționa faptul că nu este un om violent și că totul s-a întâmplat brusc.

„Nu există loc pentru violență în nicio etapă a vieții mele. Până în prezent, nu am lovit niciodată cu pumnii sau să pălmuiesc pe cineva și nici nu am dat vreodată o declarație unui procuror. Totul s-a întâmplat brusc. Acest incident violent este o premieră în viața mea.

Sufăr de o boală de inimă și diabet. Mi-a crescut glicemia în acea atmosferă stresantă. Consecințele nivelului ridicat de zahăr din sânge sunt cunoscute de toată lumea. Nici nu-mi dau seama ce fac în acel moment. Nu am voie să alerg, dar se pare că am alergat”, este o parte a declarației lui Faruk, de la momentul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

Ce le-a cerut autorităţilor Halil Umut Meler, arbitrul bătut cu bestialitate pe teren

„Ca urmare a acestui incident, vreau să ştiţi că vreau ca responsabilii atacului să fie pedepsiţi în cel mai sever mod. Acest incident este dezgustător, este în centrul atenţiei de zile întregi şi nu trebuie evaluat doar prin prisma faptului că a avut loc într-o competiţie sportivă. Din păcate, violenţa apare frecvent în toate domeniile şi produce consecinţe ireparabile.

Măsurile care urmează să fie luate ca urmare acestui eveniment ajuns pe agenda presei mondiale? Sper s[ fie un factor de descurajare, care să dea un exemplu pentru violenţa din sănătate, educaţie, familie, trafic, viaţa de zi cu zi. Am deplină încredere atât în autorităţile judiciare, cât şi în comitetele juridice ale Federaţiei Turce de Fotbal, că vor impune sancţiuni descurajatoare. Ar trebui să fie de datoria noastră să ne îndepărtăm de acest climat de violenţă şi să oprim orice forţă de violenţă.

Sper ca violenţa şi credinţa în violenţă să ia capăt în toate domeniile. Aştept ca fotbalul să revină la fluxul natural al vieţii. În acest context, îmi doresc ca prietenii mei arbitri să revină la îndatoririle lor şi competiţiile să se reia, cu condiţia ca securitatea lor să fie asigurată”, a scris Halil Umut Meler, potrivit ntv.com.tr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și