Închide meniul

Barcelona – Espanyol 1-0. Xavi, debut victorios! Fiorentina – Milan 4-3. Dezastru pentru echipa lui Ciprian Tătărușanu! Lionel Messi, primul gol în Ligue 1, în PSG – Nantes 3-1. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 23:38

Barcelona – Espanyol 1-0. Xavi, debut victorios! Fiorentina – Milan 4-3. Dezastru pentru echipa lui Ciprian Tătărușanu! Lionel Messi, primul gol în Ligue 1, în PSG – Nantes 3-1. Toate rezultatele sunt AICI

Meciuri tari în Europa

Profimedia

Update 23.46: Fluier final! Fiorentina – AC Milan 4-3! Echipa lui Ciprian Tătărușanu a suferit prima înfrângere a sezonului în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.20: Fiorentina – AC Milan 3-2! Zlatan Ibrahimovic a făcut „dubla” și a aruncat în aer finalul de joc.

Update 23.14: Fiorentina – AC Milan 3-1! Dezastru pentru echipa lui Ciprian Tătărușanu! Românul a gafat la primul gol al gazdelor. Milan a mai încasat apoi alte două goluri. Zlatan Ibrahimovic a înscris golul de onoare al milanezilor.

Update 23.00: Barcelona – Espanyol 1-0! Olandezul Memphis Depay a deschis scorul pentru catalani din penalty. Este primul meci pentru Xavi pe banca echipei catalane.

Reclamă

Update 21.05: Liverpool – Arsenal 4-0! Echipa lui Jurgen Klopp face show pe Anfield. Au mai înscris Mohamed Salah și Takumi Minamino. Arsenal era cea mai în formă echipa din Premier League înaintea meciului, dar este „demolată” de Liverpool.

Update 20.39: Liverpool – Arsenal 2-0! A înscris și portughezul Diogo Jota

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.20: Liverpool – Arsenal 1-0! Sadio Mane a deschis scorul pentru „cormorani”, cu o lovitură de cap.

Update 19.47: PSG – Nantes 3-1! A înscris și Lionel Messi. Este primul gol al argentinianului în Ligue 1.

Update 19.40: GOOOL PSG! Nebunie totală. Appiah a marcat în propria poartă.

Update 19.36: GOOOL Nantes! PSG este egalată. Kolo Muani a marcat în minutul 76. PSG joacă în 10 oameni după eliminarea lui Navas.

Update 19.25: GOOOL Juventus! Bonucci deschide scorul, din penalty, în derby-ul cu Lazio.

Update 19.04: Fluier final! Watford – Manchester United 4-1. Gazdele au mai marcat de două ori în prelungirile meciului, prin Joao Pedro și Dennis. Echipa lui Cristiano Ronaldo are patru înfrângeri în ultimele cinci etape din Premier League și a căzut pe locul 7. Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate pe banca „Diavolilor”.

Reclamă

Update 18.03: PSG – Nantes 1-0! Kylian Mbappe a deschis scorul pentru parizieni, după ce a deviat în poartă un voleu din afara careului a lui Paredes.

Update 18.00: Fluier final! Atalanta – Spezia 5-2! Echipa lui Gasperini a bifat încă o victorie la scor în Serie A. Croatul Pasalic a înscris o „dublă”. În urma acestui rezultat, Atalanta a urcat pe locul 4.

Update 17.48: Watford – Manchester United 2-0! A marcat  și Ismaila Sarr. Echipa lui Cristiano Ronaldo este la pământ.

Update 17.28: Watford – Manchester United 1-0! Joshua King a deschis scorul pentru gazde. Înainte să marcheze, echipa lui Claudio Ranieri a ratat și un penalty. „Diavolii” lui Cristiano Ronaldo sunt sub asalt.

Știrea inițială

Meciurile zilei în Anglia

În Anglia, derby-ul zilei a fost Liverpool – Arsenal, încheiat cu victoria categorică a „cormoranilor”, scor 4-0. Manchester United a fost umilită de Watford, scor 1-4, iar Ole Gunnar Solskjaer este ca și demis. Tot azi Chelsea a demolat-o pe Leicester, în deplasare, scor 3-0.

Meciul zilei în Franța

În Franța, PSG-ul lui Messi, Neymar și Mbappe nu a avut probleme cu Nantes. A fost 3-1 pentru parizieni. Lionel Messi a înscris primul său gol în Ligue 1.

Meciurile zilei în Italia

În Italia, Juventus a câștigat fără probleme derby-ul cu Lazio. A fost 2-0 pentru echipa lui Allegri. Și Atalanta a făcut show, 5-2 cu Spezia. Mai târziu, Ciprian Tătărușanu a gafat în înfrângerea lui AC Milan la Fiorentina.

Meciurile zilei în Spania

În Spania, evenimentul zilei, debutul lui Xavi la Barcelona, s-a încheiat cu victoria catalanilor. Tot azi a jucat și campioana Atletico Madrid, pe teren propriu, cu Osasuna, pe care a învins-o greu, scor 1-0.

Recomandări
  • Meciuri de foc în Europa
  • Toate rezultatele sunt AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și