Închide meniul

Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 martie 2024, 14:22

Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua

Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Impresarul Florin Vulturar a anunţat că, cel mai probabil, internaţionalul român se va întoarce la Galatasaray, club care îl deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Moruţan la Ankaragucu expiră în vară, dar antrenorul clubului turc a anunţat că nu îl mai poate folosi. Motivul este unul legat de bani. Moruţan a jucat deja un anumit număr de minute, iar Ankaragucu ar trebui să achite 3 milioane de euro dacă vrea să îl utilizeze în continuare pe internaţionalul român.

Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!

În mod normal, mai mult ca sigur se va întoarce la Galatasaray, iar ei vor decide. După evoluțiile pe care le-a avut, e posibil să rămână la Galata. A crescut, eu zic că s-a maturizat mult în Serie B, în Italia, la Pisa”, a declarat Florin Vulturar, pentru fanatik.ro.

Sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a putut fi văzut în AntenaPLAY, alături de bunul său prieten Marius Marin, şi el jucător al naţionalei.

Moruţan a evoluat în campionatul Turciei, în acest sezon, în 25 de meciuri. A marcat două goluri pentru Ankaragucu şi a oferit două pase de gol.

Reclamă

În Cupa Turciei, Olimpiu Moruţan are cifre senzaţionale în acest sezon. A jucat în 4 meciuri şi a marcat 3 goluri, dând şi un assist.

Olimpiu Moruţan este cotat de site-ul transfermarkt.com la 4 milioane de euro. El a evoluat în 13 jocuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat şi un gol.

Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului

Olimpiu Moruţan a marcat un gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Internaţionalul român a marcat primul gol la Ankaragucu, după o pauză de mai bine de o lună.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan a marcat cu noroc în partida cu Fenerbahce. Şutul său, de la marginea careului, a fost deviat de un apărător al lui Fenerbahce.

Ankaragucu a primit vizita celor de la Fenerbahce în duelul din sferturile de finală ale Cupei Turciei. Olimpiu Moruţan a început ca titular partida şi a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 10.

Internaţionalul român a preluat la marginea careului şi a şutat către poarta adversă. Şutul său a fost deviat de un apărător al lui Fenerbhce şi s-a scurs în poarta lui Irfan Can Egribayat.

Olimpiu Moruţan a marcat cel de-al patrulea gol la Ankaragucu, în acest sezon. Românul a marcat ultima dată în duelul din şaisprezecimile Cupei Turciei, contra lui Rizespor.

Internaţionalul român a fost transferat de Ankaragucu de la Galatasaray, la începutul sezonului. Mijlocaşul român de 24 de ani a bifat 31 de meciuri la formaţia turcă, reuşind să ofere şi trei pase decisive, pe lângă cele cinci goluri marcate.

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”! Ce a făcut românul în timpul meciului cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci în timpul meciului cu Galatasaray, cu un gest de „fair-play al secolului”. Fanii lui Ankaragucu au aruncat o sticlă către un jucător al campioanei Turciei, însă internaţionalul român a fost pe fază şi a prins obiectul, care l-ar fi putut lovi pe un jucător al grupării din Istanbul.

Într-un moment în care jocul era oprit, jucătorii lui Galatasaray se aflau în apropierea peluzei fanilor lui Ankaragucu. Suporterii au aruncat cu o sticlă către adversari, însă Olimpiu Moruţan a fost pe fază şi a reuşit să prindă sticla.

Reclamă

Imediat după acest gest, turcii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român. Aceştia au remarcat gestul mijlocaşului, mărturisind că sticla l-ar fi putut accidenta pe un jucător al lui Galatasaray. De asemenea, fanii turci au mai transmis că nu vor uita reacţia lui Olimpiu Moruţan, mărturisind că gestul său a fost gestul de fair-play al secolului.

„Nu este gestul de fair play al anului, ci al secolului. Mulțumim, Moruțan!”, „Fără îndoială, a fost momentul special al meciului. Acest reflex pe care l-ai arătat pentru colegul tău nu va fi uitat niciodată”, „I-ar fi spart capul lui Berkan, dacă Moruțan nu ar fi prins sticla aruncată din tribună” şi „Nu vom uita acest gest, Moruțan!” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor turci, după gestul lui Olimpiu Moruţan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și