Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 17:59

Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea

Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.

Assist-ul reușit de Olimpiu Moruțan / Twitter

Olimpiu Moruțan a oferit o pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Fostul jucător de la FCSB impresionează în campionatul din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul român a fost titularizat de antrenorul lui Ankaragucu, pentru duelul cu Gaziantep. La fosta echipă a lui Marius Șumudică, au fost trimiși pe teren din primul minut și românii Niță, Drăguș și Sorescu.

Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep

În minutul 31 al duelului, atunci când Ankaragucu era condusă cu 0-1, Olimpiu Moruțan a găsit o soluție incredibilă pentru o fază care nu se anunța a fi periculoasă.

Mijlocașul echipei naționale a trimis o centrare perfectă, de la jumătatea terenului, care l-a găsit pe Bekiroglu. Colegul lui Moruțan l-a învins apoi fără probleme pe Florin Niță.

VEZI AICI PASA DE GOL DATĂ DE OLIMPIU MORUȚAN

Reclamă

În cadrul acestui sezon din campionatul Turciei, Olimpiu Moruțan a jucat 29 de partide, în care a marcat 2 goluri și a oferit 3 pase decisive. În momentul de față, românul este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”!

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci în timpul unui meci cu Galatasaray, cu un gest de „fair-play al secolului”. Fanii lui Ankaragucu au aruncat o sticlă către un jucător al campioanei Turciei, însă internaţionalul român a fost pe fază şi a prins obiectul, care l-ar fi putut lovi pe un jucător al grupării din Istanbul.

Într-un moment în care jocul era oprit, jucătorii lui Galatasaray se aflau în apropierea peluzei fanilor lui Ankaragucu. Suporterii au aruncat cu o sticlă către adversari, însă Olimpiu Moruţan a fost pe fază şi a reuşit să prindă sticla.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după acest gest, turcii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român. Aceştia au remarcat gestul mijlocaşului, mărturisind că sticla l-ar fi putut accidenta pe un jucător al lui Galatasaray. De asemenea, fanii turci au mai transmis că nu vor uita reacţia lui Olimpiu Moruţan, mărturisind că gestul său a fost gestul de fair-play al secolului.

„Nu este gestul de fair play al anului, ci al secolului. Mulțumim, Moruțan!”, „Fără îndoială, a fost momentul special al meciului. Acest reflex pe care l-ai arătat pentru colegul tău nu va fi uitat niciodată”, „I-ar fi spart capul lui Berkan, dacă Moruțan nu ar fi prins sticla aruncată din tribună” şi „Nu vom uita acest gest, Moruțan!” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor turci, după gestul lui Olimpiu Moruţan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și