Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol la Ankaragucu. Reușită spectaculoasă în prima repriză a meciului cu Sivasspor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 21:37

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol la Ankaragucu. Reușită spectaculoasă în prima repriză a meciului cu Sivasspor

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol la Ankaragucu

Olimpiu Moruțan, în timpul unui meci / Hepta

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol la Ankaragucu. Fotbalistul echipei naționale a restabilit egalitatea în duelul echipei sale cu Sivasspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan a ajuns în lotul celor de la Ankaragucu în această perioadă de mercato, după ce oficialii de la Galatasaray l-au anunțat că nu va face parte din planurile echipei în acest sezon competițional.

Olimpiu Moruțan a marcat primul gol la Ankaragucu. Internaționalul a înscris cu o lovitură de cap

În minutul 31 al meciului cu Sivasspor, la scorul de 1-0 în favoarea gazdelor, Olimpiu Moruțan a primit o centrare perfectă în careu, de la fundașul ceh Hannousek. Jucătorul echipei naționale a lovit mingea excelent cu capul, iar balonul s-a oprit direct în poarta lui Vural.

Astfel, grație acestei reușite, Olimpiu Moruțan a egalat situația de pe tabelă. Scorul de 1-1 a fost înregistrat la pauza meciului, a cărei primă repriză a fost plină de evenimente, având în vedere cele două goluri marcate.

Reclamă

În ultima perioadă, jucătorul lui Ankaragucu este într-o formă senzațională. Moruțan a fost decisiv și în meciul dintre România și Kosovo, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Atunci, „tricolorul” a făcut o cursă senzațională care s-a terminat cu golul marcat de Nicolae Stanciu.

În momentul de față, în cadrul campaniei de calificare pentru Campionatul European din 2024, Olimpiu Moruțan a oferit 3 pase de gol pentru colegii de la echipa națională.

Câţi bani poate primi Gigi Becali, în urma transferului lui Olimpiu Moruţan la Ankaragucu

Gigi Becali poate încasa o sumă importantă, la doi ani distanţă după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruţan. Patronul de la FCSB a declarat că, în urma vânzării jucătorului de Galatasaray la Ankaragucu, poate încasa suma de 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta sumă poate intra în conturile FCSB-ului, dacă se vor îndeplini şi anumite condiţii menţionate în contract de către Galatasaray, în momentul în care l-a vândut pe Moruţan la Ankaragucu.

„Moruțan s-a vândut cu 5 milioane. Acum, l-a vândut Galatasaray cu 3 milioane prin Turcia, pe acolo. Mai au un bonus, niște convenții. Dacă rămân în divizie, mai dă 3. Cum ar veni, a costat 6 dacă rămân în divizie turcii. E posibil.

Eu mai pot să iau diferența, vreo 200.000 de euro, adică 20% din profit”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Olimpiu Moruţan a fost vândut de FCSB în vara lui 2021 la Galatasaray. Turcii îi plăteau lui Gigi Becali, la momentul respectiv, suma de 4,1 milioane de euro.

FCSB l-a cumpărat pe Moruţan în 2018 de la Botoşani, în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și