Închide meniul

Olimpiu Moruţan are Turcia la picioare! Dezvăluire uriaşă despre internaţionalul român după ultimul gol marcat

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 noiembrie 2021, 10:19

Olimpiu Moruţan are Turcia la picioare! Dezvăluire uriaşă despre internaţionalul român după ultimul gol marcat

Meciuri tari în Europa League și Conference League

Profimedia

  • Olimpiu Moruţan are Turcia la picioare
  • Dezvăluire uriaşă despre internaţionalul român după ultimul gol marcat.

Olimpiu Moruţan e zeu în Turcia după ce a marcat pentru echipa antrenată de către Fatih Terim în meciul cu Gaziantep. A fost 2-0 pentru Galatasaray în ultima etapă din Superlig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan are Turcia la picioare

Fanii turci nu se opresc din a-l lăuda pe Moruțan. Spun despre acesta că este cel mai bun playmaker pe care l-a avut echipa în ultimii ani, iar presa a descoperit că românul este un adevărat talisman pentru echipa Cim Bom Bom.

Galatasaray nu pierde atunci când Moruțan înscrie sau dă pasă de gol. Românul a fost decisiv în 4 meciuri, reușind 3 goluri și un assist. Astfel, Galata a obținut 10 puncte, 3 victorii și un egal, în partidele în care Moruțan a fost implicat în goluri, conform fotomac.tr.

Reclamă
Citește și:

Olimpiu Moruţan, comparat cu Sneijder

Turcii nu se opresc aici. Îl compară pe Olimpiu Moruţan cu Wesley Sneijder, fostul mijlocaș olandez. În primul său sezon în Turcia, Galatasaray nu a pierdut niciun meci în care el marca.

„Moruțan e introvertit, dar are calități fotbalistice foarte bune. Poate juca atât în bandă, cât și în centru. Sper că performanța lui să crească, să poată evolua pe cât mai multe poziții și să aibă rezultate atletice superioare”, a declarat Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, la finalul partidei cu Gaziantep.

Reclamă

Moruțan a marcat în finalul primei reprize a meciului cu Gaziantep. Românul a profitat de o respingere nefericită a oaspeților și a deschis scorul la Istanbul. Din colțul careului, fostul jucător de la FCSB a plasat excelent cu stângul la „lung”, în plasa laterală! „O lovitură superbă!”, a punctat beIN SPORTS pe Twitter.

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari la Galatasaray în meciul cu Gaziantep. La oaspeți au început din primul minut Alin Toșca și Alexandru Maxim. Moruțan a fost înlocuit după 74 de minute, în timp ce Alex Cicâldău a fost integralist. De partea cealaltă, Maxim a jucat 77 de minute, iar Toșca a evoluat tot meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 22 feb., 9:05
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat”
Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică
Fotbal extern • 21 feb., 22:58
„Greu de suportat atâta amărăciune!” Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică. Replica „Împăratului” Fatih Terim