Închide meniul

Olimpiu Moruțan, avertizat: ”Prințul Carpaților o să își facă un tatuaj, rămâne speranță și moare ca băieții ăia doi din Italia!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 noiembrie 2021, 19:08

Olimpiu Moruțan, avertizat: ”Prințul Carpaților o să își facă un tatuaj, rămâne speranță și moare ca băieții ăia doi din Italia!”

Meciuri tari în Europa League și Conference League

Profimedia

  • Olimpiu Moruțan, avertizat de Valeriu Iftime
  • Ce spune patronul de la FC Botoșani despre fotbalistul lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan, avertizat de Valeriu Iftime

Olimpiu Moruțan a avut un start fantastic la Galatasaray. A reușit să marcheze de 3 ori și a dat și două pase decisive. A fost suficient pentru ca Fatih Terim să îl considere unul dintre cei mai buni jucători de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Valeriu Iftime trage un semnal de alarmă. Patronul de la FC Botoșani este de părere că mijlocașul român trebuie să continue la fel pentru a nu regresa în carieră.

”Dacă pe Moruțan îl gonflăm, îl numim ”prințul Carpaților” sau ”prințul Balcanilor”, iar dacă el nu este sănătos la cap, pentru că educația este instrumentul la baza fiecaruia, o să își facă un tatuaj, și rămâne speranță și moare ca băieții aia doi din Italia, care sunt în Liga a doua.

Reclamă

Când dau de baclavaua cea mai bună, de femeia cea mai frumoasă, atunci îi vezi că sunt tineri. Cu liceul făcut cu două ore pe an ce poți să faci în afară să fugi după un balon? Trebuie să creăm caractere, oameni instruiți, educați.

Toți copiii aștia pe care noi îî gonflăm, ei se simt cineva, nu au puterea de a se așeza pe picioarele lor. Ca să fii constant în efort ai nevoie de o așezare mentală extraodrinară. Asta pleacă de la educație. Fotbalul este ocupația principală, dar trebuie să știe istorie, engleză. Ronaldo nu are școală, dar nu e un model”, a spus Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Reclamă
Citește și:

”Împăratul” Terim, cuvinte uriașe la adresa lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan l-a cucerit pe „Împăratul” Terim. Antrenorul celor de la Galatasaray l-a ridicat în slăvi pe jucătorul transferat în acest an de la FCSB.

”Moruțan este cel mai tânăr dintre jucătorii nou veniți. E puțin retras, dar are calități incontestabile. Este extrem de talentat, are un picior stâng foarte bun, dar și inteligență de joc.

Va continua să se dezvolte mental și tehnic. Dacă va continua așa, viitorul său va fi foarte bun”, a declarat Fatih Terim, după Galatasaray Istanbul – Lokomotiv Moscova 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani
Liga 1 • 1 mart., 12:44
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă”
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului