Închide meniul

„Împăratul” Terim, cuvinte uriașe la adresa lui Olimpiu Moruțan: „Are un picior stâng foarte bun, dar și inteligență în joc!” Cum s-a integrat la echipă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 21:23

Reclamă
„Împăratul Terim, cuvinte uriașe la adresa lui Olimpiu Moruțan: „Are un picior stâng foarte bun, dar și inteligență în joc! Cum s-a integrat la echipă

Olimpiu Moruțan, alături de Fatih Terim

Profimediaimages

Olimpiu Moruțan a avut un start fantastic la Galatasaray. A reușit să marcheze de 3 ori și a dat și două pase decisive. A fost suficient pentru ca Fatih Terim să îl considere unul dintre cei mai buni jucători de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Împăratul” Terim i-a făcut o caracterizare lui Olimpiu Moruțan, atât din punct de vedere social, cât și al calităților fotbalistice.

Moruțan este cel mai tânăr dintre jucătorii nou veniți. E puțin retras, dar are calități incontestabile. Este extrem de talentat, are un picior stâng foarte bun, dar și inteligență de joc.

Va continua să se dezvolte mental și tehnic. Dacă va continua așa, viitorul său va fi foarte bun”, a declarat Fatih Terim, după Galatasaray Istanbul – Lokomotiv Moscova 1-1.

Olimpiu Moruţan, comparat de turci cu Sneijder

Turcii îl compară pe Olimpiu Moruţan cu Wesley Sneijder, fostul mijlocaș olandez. În primul său sezon în Turcia, Galatasaray nu a pierdut niciun meci în care el marca. Așa s-a întâmplat și în acest sezon, atunci când Olimpiu Moruțan a marcat.

Reclamă
Reclamă 4

„Împăratul” Fatih Terim vrea încă un fotbalist român la Galatasaray

„Împăratul” Fatih Terim vrea încă un fotbalist român la Galatasaray, anunță presa din Turcia. Astfel, Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan pot fi colegi cu încă un fotbalist din Liga 1. Claudiu Petrila (20 ani) trece printr-un moment excelent. În acest sezon, Petrila a jucat 21 de meciuri, în toate competițiile, pentru campioană și a reușit să marcheze de 5 ori și a dat 3 pase decisive. Prestațiile excelente au atras interesul lui Galatasaray.

Potrivit site-urilor de specialitate, Claudiu Petrila este cotat la 850.000 de euro. AS Roma și Lille sunt alte două echipe mari ale Europei care au pus ochii pe acesta.

Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

22:03

Alvaro Morata, controversă uriaşă înainte de Spania – Franţa: „În Spania nu există respect pentru nimic şi pentru nimeni”

21:56

Olaru, Șut și Târnovanu au renunțat la vacanță pentru a juca în Virtus – FCSB! Anunțul lui Elias Charalambous: „Ei au cerut”

21:41

Surpriză uriaşă la Wimbledon! Taylor Fritz l-a eliminat pe Alexander Zverev, după ce a fost condus de german cu 2-0 la seturi!

21:16

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și