Închide meniul

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray! Cei doi români, criticaţi dur pentru evoluţiile lor: „Nu merită să poarte tricoul Galatei”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 19:45 / Actualizat: 24 martie 2023, 20:57

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray! Cei doi români, criticaţi dur pentru evoluţiile lor: „Nu merită să poarte tricoul Galatei

Lovitură teribilă pentru Olimpiu Moruţan

Sursa: Captură Pro X

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray. Ultimele evoluţii ale celor doi români, dar şi rezultatele echipei le-au adus critici extrem de dure. Mai mult, turcii ar vrea să-l împrumute pe fostul jucător al celor de la FCSB până în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viaţă lungă la Galatasaray. Sunt apostrofaţi din toate părţile. Suporterii, dar şi ziariştii din Turcia i-au pus la zi pe cei doi români pe care îi vor plecaţi de la echipă.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu mai au viitor la Galatasaray!

Galata cu Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pe teren a încasat a 6-a înfrângere în 12 etape, 2-4 cu Hatayspor. Evoluţiile lor i-au înfuriat pur şi simplu pe jurnaliştii turci. Levent Tüzemen, editorialist la cotidianul Sabah s-a dezlănţuit pur şi simplu. „Şapte dintre cei folosiți de Domenec Torrent duminică nu merită să poarte tricoul Galatei”, a spus jurnalistul care i-a şi enumerat pe cei care consideră că ar trebui să plece de la echipă.

Printre fotbaliștii enumerați sunt cei doi români, dar nu numai ei. Jurnalistul i-a mai atacat pe portarul Ismail Cipe, fundașul Alpaslan Ozturk, mijlocașii Aytac Kara, Taylan Antalyali și Berkan Kutlu. Acesta nu s-a oprit însă aici. „Dacă nu se întărește în această pauză și continuă cu prostia întineririi cu orice preț, echipa va continua să piardă”, a mai spus jurnalistul, conform sabah.com.tr. De altfel, s-a zvonit deja că şefii echipei vor să-l împrumute pe Moruţan în această iarnă la o altă echipă.

Citește și:

Galata, cel mai slab sezon din ultimii 34 de ani

Formaţia la care evolează cei doi români se află la cel mai slab sezon din ultimii 34 de ani. Se află acum abia pe locul 13, cu 8 eșecuri, 7 succese, 6 egaluri, şi un golaveraj negativ, 26-28, la doar 6 puncte deasupra zonei retrogradării. Este cel mai slab sezon al „leilor” din 1987-1988, când a fost introdus sistemul cu 3 puncte la victorie în campionatul turc. În 2010-2011, aveau 29 de puncte în această perioadă a stagiunii. Acum au 27. În 2011, au încheiat pe poziția a 8-a.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și