Închide meniul

Olimpiu Moruțan, două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3. Ce notă a primit românul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 august 2022, 14:30

Olimpiu Moruțan, două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3. Ce notă a primit românul

Olimpiu Moruțan, un nou gol pentru Pisa

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia

Olimpiu Moruțan a dat două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3. Jurnaliștii italieni au apreciat prestația jucătorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus în minutul 67, Moruțan a pasat decisiv de două ori în prelungirile meciului. Prima dată a făcut-o la golul lui Giuseppe Sibilli, în minutul 90, apoi la reușita lui Canestrelli din minutul 90+8.

Olimpiu Moruțan, două pase de gol în Cittadella – Pisa 4-3

Tuttomercatoweb i-a acordat românului nota 6.5 pentru prestația sa.

”A schimbat fața echipei în faza ofensivă, a creat pericol la poarta adversă și a oferit două pase de gol”, au notat italienii.

Moruțan e împrumutat la Pisa de la Galatasaray. La formația din Serie B e coleg cu conaţionalii Marius Marin şi Adrian Rus.

Reclamă

150.000 de euro au plătit italienii pentru împrumutul lui Moruţan. În contract este trecută o clauză specială. Dacă Pisa va promova în Serie A, este obligată să achite 5.500.000 de euro.

Moruțan, salariu de 600.000 de euro la Pisa

Românul s-a despărţit de Galatasaray, după un singur sezon petrecut în Turcia. Fostul mijlocaş de la FCSB ar urma să încaseze acelaşi salariu pe care îl avea şi în Turcia, şi anume 600.000 de euro.

Pisa a ratat promovarea în Serie A, după barajul pierdut cu Monza. Formaţia lui Olimpiu Moruţan s-a clasat pe locul trei în Serie B, sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a fost şi el împrumutat la Pisa, timp de jumătate de sezon. În această vară a revenit la formaţia de care aparţine, Reading.

Galatasaray a dat peste 10 milioane de euro pentru Moruțan și Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău au costat-o pe Galatasaray peste 10 milioane de euro în vara lui 2021, când au fost transferați de la FCSB și Universitatea Craiova.

În sezonul trecut, Cicâldău a bifat 42 de partide și a avut patru goluri și patru assist-uri, în timp ce Moruțan a prins 40 de meciuri, reușind patru goluri și cinci pase decisive.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și