Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa. Turcii au anunţat câţi bani vor primi. Clauza specială din contract

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2022, 21:47

OFICIAL | Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa. Turcii au anunţat câţi bani vor primi. Clauza specială din contract

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa

Olimpiu Moruţan, prezentat la Pisa / Twitter

E gata! Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa. Mutarea a fost anunţată oficial de turci, pe site-ul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan semnează cu Pisa, unde va fi coleg cu conaţionalii Marius Marin şi Adrian Rus. Românul va fi împrumutat la formaţia de Serie B pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare.

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa

150.000 de euro au plătit italienii pentru împrumutul lui Moruţan. În contract este trecută o clauză specială. Dacă Pisa va promova în Serie A, este obligată să achite 5.500.000 de euro.

S-a ajuns la un acord cu Pisa pentru împrumutul fotbalistului nostru Olimpiu Vasile Moruţan. Conform acordului, Pisa va plăti clubului noastru o taxă de transfer temporar de 150.000 de euro.

Pisa are dreptul de a transfera definitiv jucătorul pentru o taxă de transfer de 5.500.000 de euro, dacă își exercită opţiunea până la 31 mai 2023.

Reclamă

În plus, în conformitate cu acordul, dacă jucătorul joacă cel puțin 45 de minute în 25 de meciuri și Pisa promovează în Serie A, condiția definitivă de cumpărare se va realiza cu o taxă de transfer de 5.500.000 de euro„, se anunţă în comunicatul de pe galatasaray.org.

A apărut şi prima imagine cu Olimpiu Moruţan în tricoul celor de la Pisa.

Reclamă 4 / 0/3

Românul s-a despărţit de Galatasaray, după un singur sezon petrecut în Turcia. Fostul mijlocaş de la FCSB ar urma să încaseze acelaşi salariu pe care îl avea şi în Turcia, şi anume 600.000 de euro.

Pisa a ratat promovarea în Serie A, după barajul pierdut cu Monza. Formaţia la care ar urma să evolueze Olimpiu Moruţan s-a clasat pe locul trei în Serie B, sezonul trecut.

George Puşcaş a fost şi el împrumutat la Pisa, timp de jumătate de sezon. În această vară a revenit la formaţia de care aparţine, Reading.

Dennis Man, înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Dennis Man poate fi înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray. În locul lui Moruţan ar putea veni un alt fotbalist din naţionala antrenată de Edi Iordănescu. Dennis Man este pe placul başkanului de la Galatasaray şi e aşteptat la Istanbul. Giovanni Becali a avut o primă reacţie, pentru presa din Italia.

Mă duc urgent în Italia pentru a rezolva cazul lui Olimpiu Moruțan. Lucrurile sunt aproape gata. Sper să meargă bine, suntem pe ultima sută de metri.

Este foarte important pentru el să joace în mod constant. Mă duc în Italia și sper să semnez documentele cât mai curând posibil. Pentru că jucătorul trebuie să se calmeze și să știe unde joacă„, a spus impresarul celor doi jucători, potrivit italienilor de la Tutto Calcio Toscana.

Şi jurnaliştii turci de la aspor.com.tr confirmă că la Galatasaray ar putea veni un alt fost jucător de la FCSB. „Se doreşte întărirea echipei după plecarea lui Moruţan la Pisa, astfel că s-a revenit la pista Dennis Man, care joacă la Parma„, anunţă sursa citată.

Reclamă
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan va juca în Serie B, la Pisa
  • Comunicatul oficial al lui Galatasaray

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și