Închide meniul

Olimpiu Moruţan, elogiat în presa din Italia după ce a marcat din nou pentru Pisa: „Momentul magic continuă” + Ce notă a primit internaţionalul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 18:24

Olimpiu Moruţan, elogiat în presa din Italia după ce a marcat din nou pentru Pisa: „Momentul magic continuă + Ce notă a primit internaţionalul român

Olimpiu Moruţan, un nou gol pentru Pisa

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci pentru Pisa/ Profimedia

Olimpiu Moruţan a fost elogiat în presa din Italia, după ce a marcat din nou pentru Pisa. Internaţionalul român este în mare formă, înaintea meciurilor amicale ale echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a deschis scorul în duelul din etapa a 13-a din Serie B, Cagliari – Pisa. Mijlocaşul a ajuns la „cota” 4 în acest sezon, după reuşita din această după-amiază.

Olimpiu Moruţan, elogiat în presa din Italia după ce a marcat din nou pentru Pisa

Presa din Italia a comentat evoluţia lui Olimpiu Moruţan, din ultima partidă. Jurnaliştii au titrat faptul că „momentul magic continuă” pentru mijlocaşul român, având în vedere că este al treilea gol reuşit în ultimele două runde.

Momentul magic continuă pentru Moruțan: gata de start, a sprintat spre poartă și a oferit o minge excelentă care nu a fost exploatată cum trebuie de Tramoni.

Apoi se duce de unul singur și marchează, desfăcând cadoul primit de la Altare”, au titrat cei de la Tuttomercato.

Reclamă

Totodată, aceeaşi publicaţie i-a acordat lui Olimpiu Moruţan nota 7, pentru evoluţia sa din ultima partidă. Este cea mai mare notă primită de un jucător de la Pisa, după duelul cu Cagliari.

Olimpiu Moruţan, un nou gol pentru Pisa. A profitat de o gafă uluitoare a unui fundaş de la Cagliari

Olimpiu Moruţan a marcat un nou gol pentru Pisa. Internaţionalul român a deschis scorul în partida cu Cagliari, după ce a profitat de o gafă uluitoare a unui adversar. Cagliari – Pisa s-a terminat 1-1, într-un meci din etapa a 13-a din Serie B.

Olimpiu Moruţan a început să marcheze pe bandă rulantă pentru Pisa. Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 51, după ce a interceptat o minge, a driblat cu uşurinţă portarul şi a trimis în poarta goală. Moruţan a ajuns la 4 goluri marcate pentru Pisa, în acest sezon, după ce în etapa precedentă a reuşit o „dublă” în partida cu Cosenza.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia şi Moldova

Olimpiu Moruţan este unul dintre jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia şi Moldova. Ambele partide ale selecţionatei României vor fi în format live text, pe www.as.ro.

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Daniel Paraschiv (Hermannstadt 0/0)

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și