Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan, un nou gol pentru Pisa. A profitat de o gafă uluitoare a unui fundaş de la Cagliari

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 16:48

Olimpiu Moruţan, un nou gol pentru Pisa. A profitat de o gafă uluitoare a unui fundaş de la Cagliari

Olimpiu Moruțan, un nou gol pentru Pisa

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia

  • Olimpiu Moruţan, gol pentru Pisa
  • Internaţionalul român a deschis scorul în partida cu Cagliari

Olimpiu Moruţan, gol pentru Pisa. Internaţionalul român a deschis scorul în partida cu Cagliari, după ce a profitat de o gafă uluitoare a unui adversar. Cagliari – Pisa s-a terminat 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a început să marcheze pe bandă rulantă pentru Pisa. Moruţan a deschis scorul în partida pe care echipa sa a disputat-o în deplasare, la Cagliari.

Olimpiu Moruţan, gol pentru Pisa

Moruţan a deschis scorul în minutul 51, după ce a interceptat o minge, a driblat cu uşurinţă portarul şi a trimis în poarta goală. Moruţan a ajuns la 4 goluri marcate pentru Pisa.

Reclamă

Olimpiu Moruţan trece printr-o formă de vis

Românul Olimpiu Moruțan a fost lăudat în presa din Italia după ce a înscris o „dublă” în Pisa – Cosenza 3-1, din etapa a 12-a din Serie B. Publicația Tuttomercatoweb a remarcat că Moruțan a fost implicat în toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa, în timp de Gianluca Di Marzio e sigur că mijlocașul român poate fi liderul formației sale.

Reclamă

„A fost meciul lui! Foarte inspirat. Toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa au pornit din picioarele lui și din imaginația lui”, a notat tuttomercatoweb.com, care i-a acordat lui Moruțan nota 8.

„Protagonistul absolut al meciului a fost Olimpiu Morutan, care a reușit două goluri de autor. După primele luni de acomodare, acesta este tot mai bun în Serie B. Playmaker-ul român, un decar cu numărul 80 pe spate, pare să fie în sfârșit gata să fie vedeta celor de la Pisa!”, a notat celebrul jurnalist Gianluca Di Marzio.

Olimpiu Moruţan, convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia şi Moldova

Olimpiu Moruţan este unul dintre jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia şi Moldova.

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Daniel Paraschiv (Hermannstadt 0/0)

Absenţe uriaşe pentru Edi Iordănescu

Cluburile din Italia şi Spania nu i-au las pe jucătorii noştri să vină la lot, pentru că meciurile nu sunt pe date stabilite de UEFA, astfel că echipele nu sunt obligate să-şi trimită fotbaliştii la acţiunile naţionalelor.

Astfel, Chiricheş, Radu, Raţiu, Paşcanu, Răzvan Marin (doar un meci), Man şi Mihăilă nu sunt prezenţi la meciurile menţionate mai sus. Nici Nicolae Stanciu nu a venit în Europa pentru cele două amicale.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa
AntenaPLAY • 16 mart., 15:55
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024