Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”! Ce a făcut românul în timpul meciului cu Galatasaray

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 9:18

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului! Ce a făcut românul în timpul meciului cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan, gest de "fair play-ul al secolului", în partida cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în timpul meciului cu Galatasaray/ Profimedia

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci în timpul meciului cu Galatasaray, cu un gest de „fair-play al secolului”. Fanii lui Ankaragucu au aruncat o sticlă către un jucător al campioanei Turciei, însă internaţionalul român a fost pe fază şi a prins obiectul, care l-ar fi putut lovi pe un jucător al grupării din Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray s-a impus clar în duelul din deplasare cu Ankaragucu, cu scorul de 3-0. Olimpiu Moruţan a început ca rezervă duelul cu campioana Turciei, însă a fost trimis în teren în minutul 46.

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului” în partida cu Galatasaray

Într-un moment în care jocul era oprit, jucătorii lui Galatasaray se aflau în apropierea peluzei fanilor lui Ankaragucu. Suporterii au aruncat cu o sticlă către adversari, însă Olimpiu Moruţan a fost pe fază şi a reuşit să prindă sticla.

Imediat după acest gest, turcii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român. Aceştia au remarcat gestul mijlocaşului, mărturisind că sticla l-ar fi putut accidenta pe un jucător al lui Galatasaray. De asemenea, fanii turci au mai transmis că nu vor uita reacţia lui Olimpiu Moruţan, mărturisind că gestul său a fost gestul de fair-play al secolului.

Reclamă

„Nu este gestul de fair play al anului, ci al secolului. Mulțumim, Moruțan!”, „Fără îndoială, a fost momentul special al meciului. Acest reflex pe care l-ai arătat pentru colegul tău nu va fi uitat niciodată”, „I-ar fi spart capul lui Berkan, dacă Moruțan nu ar fi prins sticla aruncată din tribună” şi „Nu vom uita acest gest, Moruțan!” au foat doar câteva dintre comentariile fanilor turci, după gestul lui Olimpiu Moruţan.

Promisiunea uriaşă a lui Olimpiu Moruţan pentru fanii naţionalei României înainte de EURO

Promisiunea uriaşă a lui Olimpiu Moruţan pentru fanii naţionalei României înainte de EURO. Olimpiu Moruţan este unul dintre oamenii de bază de la Ankaragucu şi vrea să scrie istorie cu naţionala României la EURO 2024.

Olimpiu Moruţan le-a promis fanilor României că va da totul pe teren pentru a duce naţionala cât mai departe la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

„Un an foarte bun, mă bucur că am reuşit să ne calificăm cu echipa naţională la EURO. Acesta este cel mai important lucru pentru noi anul acesta. Ne-am dorit cu toţii să fim calificaţi, să fim liniştiţi şi să ne bucurăm de acest lucru. Toate lumea era fericită pentru noi. Ne dorim să mergem la EURO şi să facem o figură frumoasă cu puţină şansă. E o grupă foarte dificilă, dar noi mergem acolo să ne batem cu fiecare.

Ne dorim să facem un parcurs cât mai bun şi să mergem mai departe. Am trecut peste acest lucruri (n.r. – critici). Mister a făcut un grup foarte bun, ne-a unit. Ne ştiam de la naţionalele de tineret foarte bine şi ne-a ajutat să facem un grup şi mai puternic. Să fiţi siguri că noi mergem acolo să dăm totul pe teren. Îmi doresc să fiu sănătos, să pot juca fotbal, să fiu titular la echipa de club şi să mergem la EURO”, a spus Olimpiu Moruţan la sosirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și