Închide meniul

Promisiunea uriaşă a lui Olimpiu Moruţan pentru fanii naţionalei României înainte de EURO: „Fiţi siguri de asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 decembrie 2023, 20:07 / Actualizat: 27 decembrie 2023, 16:32

Reclamă

Promisiunea uriaşă a lui Olimpiu Moruţan pentru fanii naţionalei României înainte de EURO. Olimpiu Moruţan este unul dintre oamenii de bază de la Ankaragucu şi vrea să scrie istorie cu naţionala României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan le-a promis fanilor României că va da totul pe teren pentru a duce naţionala cât mai departe la Campionatul European.

Promisiunea uriaşă a lui Olimpiu Moruţan pentru fanii naţionalei României înainte de EURO

„Un an foarte bun, mă bucur că am reuşit să ne calificăm cu echipa naţională la EURO. Acesta este cel mai important lucru pentru noi anul acesta. Ne-am dorit cu toţii să fim calificaţi, să fim liniştiţi şi să ne bucurăm de acest lucru. Toate lumea era fericită pentru noi. Ne dorim să mergem la EURO şi să facem o figură frumoasă cu puţină şansă. E o grupă foarte dificilă, dar noi mergem acolo să ne batem cu fiecare.

Ne dorim să facem un parcurs cât mai bun şi să mergem mai departe. Am trecut peste acest lucruri (n.r. – critici). Mister a făcut un grup foarte bun, ne-a unit. Ne ştiam de la naţionalele de tineret foarte bine şi ne-a ajutat să facem un grup şi mai puternic. Să fiţi siguri că noi mergem acolo să dăm totul pe teren. Îmi doresc să fiu sănătos, să pot juca fotbal, să fiu titular la echipa de club şi să mergem la EURO”, a spus Olimpiu Moruţan la sosirea în ţară.

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Selecționerul echipei naționale a României a vorbit, într-un scurt interviu, despre performanțele primei reprezentative, din acest an, și a transmis un mesaj superb pentru fanii acesteia.

Reclamă

Principala performanță a „tricolorilor”, din 2023, a fost calificarea la Campionatul European din Germania, care va avea loc vara viitoare. La EURO 2024, România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia, dar și naționala care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă pentru un loc la turneul final Bosnia, Israel, Ucraina și Islanda.

Printr-o postare a echipei naționale pe contul oficial de Facebook, selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb de sărbători. În acest mesaj, tehnicianul a spus că speră ca România să aibă realizări importante în anul următor și ca „tricolorii” să se bucure de acestea alături de fani.

„Sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de sărbători. Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună. Sărbători fericite! Să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace”, a fost mesajul selecționerului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și