Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 20:23

Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului

Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a marcat un gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Internaţionalul român a marcat primul gol la Ankaragucu, după o pauză de mai bine de o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a marcat cu noroc în partida cu Fenerbahce. Şutul său, de la marginea careului, a fost deviat de un apărător al lui Fenerbahce.

Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce

Ankaragucu a primit vizita celor de la Fenerbahce în duelul din sferturile de finală ale Cupei Turciei. Olimpiu Moruţan a început ca titular partida şi a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 10.

Internaţionalul român a preluat la marginea careului şi a şutat către poarta adversă. Şutul său a fost deviat de un apărător al lui Fenerbhce şi s-a scurs în poarta lui Irfan Can Egribayat.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a marcat cel de-al patrulea gol la Ankaragucu, în acest sezon. Românul a marcat ultima dată în duelul din şaisprezecimile Cupei Turciei, contra lui Rizespor.

Internaţionalul român a fost transferat de Ankaragucu de la Galatasaray, la începutul sezonului. Mijlocaşul român de 24 de ani a bifat 31 de meciuri la formaţia turcă, reuşind să ofere şi trei pase decisive, pe lângă cele cinci goluri marcate.

Olimpiu Moruţan, gest de „fair-play al secolului”! Ce a făcut românul în timpul meciului cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan i-a impresionat pe turci în timpul meciului cu Galatasaray, cu un gest de „fair-play al secolului”. Fanii lui Ankaragucu au aruncat o sticlă către un jucător al campioanei Turciei, însă internaţionalul român a fost pe fază şi a prins obiectul, care l-ar fi putut lovi pe un jucător al grupării din Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un moment în care jocul era oprit, jucătorii lui Galatasaray se aflau în apropierea peluzei fanilor lui Ankaragucu. Suporterii au aruncat cu o sticlă către adversari, însă Olimpiu Moruţan a fost pe fază şi a reuşit să prindă sticla.

Imediat după acest gest, turcii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român. Aceştia au remarcat gestul mijlocaşului, mărturisind că sticla l-ar fi putut accidenta pe un jucător al lui Galatasaray. De asemenea, fanii turci au mai transmis că nu vor uita reacţia lui Olimpiu Moruţan, mărturisind că gestul său a fost gestul de fair-play al secolului.

„Nu este gestul de fair play al anului, ci al secolului. Mulțumim, Moruțan!”, „Fără îndoială, a fost momentul special al meciului. Acest reflex pe care l-ai arătat pentru colegul tău nu va fi uitat niciodată”, „I-ar fi spart capul lui Berkan, dacă Moruțan nu ar fi prins sticla aruncată din tribună” şi „Nu vom uita acest gest, Moruțan!” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor turci, după gestul lui Olimpiu Moruţan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și