Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan, gol spectaculos la Ankaragucu! Românul, în formă maximă în Turcia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 20:01

Olimpiu Moruţan, gol spectaculos la Ankaragucu! Românul, în formă maximă în Turcia

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Twitter Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a marcat un gol spectaculos la Ankaragucu! Românul traversează o formă excelentă, şi a ajuns la trei goluri marcate pentru formaţia turcă. Mijlocaşul naţionalei României a punctat în duelul cu Rizespor, din etapa a 15-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Ankaragucu de la Galatasaray la începutul sezonul. Mijlocaşul de 24 de ani a semnat un contract valabil până în 2026 cu formaţia turcă.

Olimpiu Moruţan, gol spectaculos la Ankaragucu

În minutul 14, Olimpiu Moruţan a deschis scorul în duelul cu Rizespor. Internaţionalul român a reuşit o execuţie superbă, marcând cu un şut bine plasat, de la marginea careului advers.

Vezi AICI golul marcat de Olimpiu Moruţan pentru Ankaragucu!

În ultimele trei etape, Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze un gol şi să ofere un assist pentru Ankaragucu. Pasa de gol a fost semnată de român în duelul cu formaţia lui Marius Şumudică, din etapa a 13-a din Superlig.

Reclamă

Este al treilea gol marcat de Olimpiu Moruţan în acest sezon, în cele 14 meciuri bifate. Internaţionalul român de 24 de ani a mai punctat în victoriile lui Ankaragucu cu Sivasspor, din campionat, şi în cea cu Arguvan, din Cupa Turciei.

De asemenea, românul şi-a mai trecut în cont şi două pase decisive. Pe lângă cea reuşită în duelul cu Gaziantep, Olimpiu Moruţan a mai oferit un assist şi în meciul cu Kayserispor.

Este de menţionat, totodată, şi faptul că Moruţan a oferit un assist şi în preliminariile EURO 2024. Românul a pasat decisiv la reuşita lui Denis Alibec, din victoria cu Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

Până la meciul cu Rizespor, din această rundă, Ankaragucu ocupa locul 14 în Superlig. Formaţia lui Olimpiu Moruţan avea 17 puncte, acumulate după 14 meciuri jucate. Cu o victorie, turcii ar putea urca până pe locul 10.

Denis Drăguş a marcat şi el în Turcia

Denis Drăguş a primit laude din partea turcilor, după ultimul gol marcat la Gaziantep. Atacantul naţionalei României i-a impresionat pe turci în acest sezon, după evoluţiile de la formaţia antrenată de Marius Şumudică.

Denis Drăguş a marcat un gol în duelul pierdut de Gaziantep cu Trabzonspor, din ultima etapă a campionatului din Turcia. Internaţionalul român a fost remarcat de jurnaliştii turci, aceştia notând că atacantul a „zguduit plasele” adverse de când s-a transferat în Superlig.

De asemenea, aceştia au descris reuşita superbă a lui Drăguş, din duelul cu Trabzonspor, ca fiind una „delicioasă”.

„Atacantul român al lui Gaziantep, Denis Drăguș, continuă să marcheze. Jucătorul de 24 de ani, care a zguduit plasele din Istanbul, Samsun, Caykur Rize și Alanya în acest sezon, a marcat și el un gol delicios din lovitură liberă împotriva lui Trabzon. A ajuns, astfel, la cinci goluri în prima ligă”, au notat jurnaliştii turci de la Fotomac.

În ciuda prestaţiei solide a lui Denis Drăguş, Gaziantep nu traversează un moment bun în campionat, înregistrând a treia înfrângere consecutivă. Trupa antrenată de Marius Şumudică se clasează pe locul 15, cu 15 puncte acumulate, după tot atâtea meciuri jucate.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și