Închide meniul

„Zguduie plasele!” Denis Drăguş, laude la scenă deschisă din partea turcilor, după ultimul gol marcat la Gaziantep

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 19:35

Reclamă
„Zguduie plasele! Denis Drăguş, laude la scenă deschisă din partea turcilor, după ultimul gol marcat la Gaziantep

Denis Drăguş, laude la scenă deschisă din partea turcilor, după ultimul gol marcat la Gaziantep

Denis Drăguş, la finalul unui meci al lui Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Denis Drăguş a primit laude din partea turcilor, după ultimul gol marcat la Gaziantep. Atacantul naţionalei României i-a impresionat pe turci în acest sezon, după evoluţiile de la formaţia antrenată de Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a fost împrumutat de Gaziantep la începutul sezonului, de la Standard Liege. Atacantul de 24 de ani a avut evoluţii excelente în cele 12 meciuri bifate sub comanda lui Marius Şumudică, reuşind să marcheze cinci goluri.

Denis Drăguş, laude la scenă deschisă din partea turcilor, după ultimul gol marcat la Gaziantep

Denis Drăguş a marcat un gol în duelul pierdut de Gaziantep cu Trabzonspor, din ultima etapă a campionatului din Turcia. Internaţionalul român a fost remarcat de jurnaliştii turci, aceştia notând că atacantul a „zguduit plasele” adverse de când s-a transferat în Superlig.

De asemenea, aceştia au descris reuşita superbă a lui Drăguş, din duelul cu Trabzonspor, ca fiind una „delicioasă”.

„Atacantul român al lui Gaziantep, Denis Drăguș, continuă să marcheze. Jucătorul de 24 de ani, care a zguduit plasele din Istanbul, Samsun, Caykur Rize și Alanya în acest sezon, a marcat și el un gol delicios din lovitură liberă împotriva lui Trabzon. A ajuns, astfel, la cinci goluri în prima ligă”, au notat jurnaliştii turci de la Fotomac.

Reclamă

În ciuda prestaţiei solide a lui Denis Drăguş, Gaziantep nu traversează un moment bun în campionat, înregistrând a treia înfrângere consecutivă. Trupa antrenată de Marius Şumudică se clasează pe locul 15, cu 15 puncte acumulate, după tot atâtea meciuri jucate.

Marius Şumudică, în conflict cu fanii lui Gaziantep

Marius Şumudică este în conflict cu fanii lui Gaziantep, după ultimele rezultate. În ultimul meci din campionatul Turciei, echipa antrenorului român a pierdut pe teren propriu partida cu Trabzonspor, scor 1-3.

„Înţeleg reacţia fanilor, dar ar trebui să o îndrepte asupra altora, nu asupra lui Şumudică. Când am venit aici, echipa nu avea niciun punct. Am făcut 15. Nu am format eu lotul ăsta. Să le răspund fanilor de ce nu joacă echipa cum trebuie.

Reclamă 4 / 0/3

Acum trei ani, echipa juca bine pentru că o formasem eu. Le înţeleg reacţia, dar ar trebui să ne susţină. Sincer, echipa are nevoie de 7-8 transferuri, altfel avem şanse mici să nu retrogradăm.

Problema principală a Turciei este că toată lumea ştie fotbal şi toată lumea e antrenor. Acum trei ani, când echipa juca foarte bine şi eu am fost înlăturat, de ce n-au reacţionat fanii? Când am venit eram pe opt, iar când am plecat eram pe trei.

Eu sunt cel responsabil pentru ce se întâmplă acum? Nu ştiu dacă voi avea o întâlnire cu preşedintele şi cu cei din conducere, dar eu sunt aici pentru echipa asta, nu pentru bani”, a declarat Marius Şumudică, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și