Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruțan i-a cucerit definitiv pe fanii lui Galatasaray: „Îl poți opri doar dacă-l faultezi!” Cum a reacționat mijlocașul după ce și-a umilit adversarii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 18:57

Olimpiu Moruțan i-a cucerit definitiv pe fanii lui Galatasaray: „Îl poți opri doar dacă-l faultezi! Cum a reacționat mijlocașul după ce și-a umilit adversarii

Olimpiu Moruțan nu a reuşit să se impună la Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruțan i-a cucerit definitiv pe fanii lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan continuă să impresioneze la Galatasaray. Mijlocașul de 22 de ani i-a cucerit definitiv pe fani, după ce a strălucit în victoria cu Konyaspor, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat din nou de Fatih Termin, Moruțan și-a umilit adversarii în prima repriză. ”Îl poți opri doar dacă-l faultezi. Magicianul lui Galatasaray este Olimpiu Moruțan”, a scris un fan al grupării „Cim Bom Bom”.

VEZI AICI CUM ȘI-A UMILIT OLIMPIU MORUȚAN ADVERSARII

În urma succesului de azi, echipa lui Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău a urcat pe locul 5 în Turcia, grație reușitei lui Mostafa Mohamed din minutul 4.

„Am câștigat cu 1-0. Puteam să jucăm mult mai bine, am avut ocazii multe în prima repriză. Puteam să câștigăm cu 2-0 sau 3-0. Sunt foarte fericit pentru victorie!”, a spus Moruțan la finalul meciului.

Reclamă

Olimpiu Moruţan, în culmea fericirii după debutul la echipa naţională

România a bătut Armenia cu 1-0 şi e pe locul 2 în grupă, cu mari şanse de a prinde barajele de Mondiale. Mirel Rădoi i-a oferit lui Olimpiu Moruţan şansa de a debuta la echipa naţională, iar fotbalistul lui Galatasaray era în culmea fericirii la finalul meciului.

„Sunt bucuros că am debutat la echipa națională. Așteptam acest debut și mă bucur că am câștigat și suntem acolo unde ne dorim cu toții. Selecționerul ne-a felicitat, ne-a spus să mergem la cluburile noastre, să dăm totul acolo și, când venim înapoi, să fim la 100%, așa cum am fost astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Orice meci e cu presiune, dar trebuia să câștigăm în seara asta, pentru a trece pe locul doi. Ne bucurăm că am făcut un meci bun. Trebuie să ne uităm doar la noi acum, nu mai contăm pe nimeni. Trebuie să ne câștigăm meciurile și să terminăm pe locul doi”, a spus Olimpiu Moruțan, la finalul meciului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și