Închide meniul

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray. Românul i-a impresionat pe turci

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 12:54

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray. Românul i-a impresionat pe turci

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Galatasaray / Profimedia

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray. Antrenorul echipei din Istanbul a decis că se va baza pe serviciile mijlocașului român, pentru preliminariile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Moruțan se va duela în turul al 2-lea preliminar al UEFA Champions League cu Zalgiris, echipă la care este legitimat Liviu Antal. Formația din Lituania a trecut în primul tur al preliminariilor de Struga, cu scorul de 2-1 la general.

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray. Alexandru Cicâldău, aproape de plecarea din lotul lui Okan Buruk.

Antrenorul formației, Okan Buruk, a anunțat lotul pentru „dubla” cu Zalgris, din preliminariile Champions League. Tehnicianul de la Galatasaray se va baza pe Olimpiu Moruțan, pentru a forța calificarea în turul 3 preliminar.

Totuși, Alexandru Cicâldău nu a fost trecut pe lista pentru cupele europene și este aproape de plecarea de la echipa „Cim-Bom”. Acesta ar putea evolua la Konyaspor sau la Sivasspor, sub formă de împrumut, deoarece nu mai intră în planurile lui Okan Buruk.

Lotul lui Galatasaray, pentru cupele europene:

Reclamă

Muslera, Berk Balaban, Ahmet Şen, Dubois, Angelino, Ross, Kaan Ayhan, Nelsson, Emin Bayram, Abdulkerim Bardakci, Kazimcan Karatas, Boey, Midtsjo, Berkan Kutlu, Oliveira, Torreira, Olimpiu Moruțan, Emre Kilinc, Kerem Akhan, Nelsson, Mertens, Yusuf Derviș, Yunus Akgun, Barıs Akgun, Bariș

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită

Olimpiu Moruţan este ofertat de o echipă din Arabia Saudită. Presa din Turcia a făcut anunţul, dezvăluind că internaţionalul român ar putea pleca definitiv de la Galatasaray în această perioadă de mercato.

Presa din Turcia a anunţat faptul că Galatasaray a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român este dorit de o echipă din Arabia Saudită, campionat în care în această vară au ajuns numeroase vedete precum Karim Benzema şi N’Golo Kante.

Reclamă 4 / 0/3

Turcii notează faptul că decizia finală în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray o va lua antrenorul formaţiei, Okan Buruk. În sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a bifat 36 de meciuri pentru Pisa, reuşind să marceheze şase goluri şi să ofere şase pase decisive.

Internaţionalul român de 24 de ani a fost transferat de Galatasaray în vara lui 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 4,2 milioane de euro. Contractul lui Moruţan la campioana Turciei expiră în vara lui 2026.

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan, după sezonul bun făcut de internaţionalul român la Pisa, unde a fost împrumutat în stagiunea precedentă. Moruţan a fost unul dintre remarcaţii din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Revenit la Galata după ce Pisa nu a activat clauza transferului definitiv, Moruţan are două oferte. Turcii de la hurriyet.com susţin că două echipe din Superliga turcă în doresc pe jucătorul cotat la 4.5 milioane de euro.

Este vorba despre Konyaspor şi Pendikspor. Totuşi, antrenorul Galatei, Okan Buruk, vrea să ia decizia finală în legătură cu Moruţan, după ce îl va vedea pe acesta la lucru în cantonamentul din Austria.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și