Închide meniul

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită! Românul s-ar putea duela cu Benzema şi Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 12:26

Reclamă
Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită! Românul s-ar putea duela cu Benzema şi Ronaldo

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită

Profimediaimages

Olimpiu Moruţan este ofertat de o echipă din Arabia Saudită. Presa din Turcia a făcut anunţul, dezvăluind că internaţionalul român ar putea pleca definitiv de la Galatasaray în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, în sezonul trecut. Internaţionalul român a fost un jucător de bază la formaţia de Serie B, care şi ea şi-a manifestat interesul pentru transferul acestuia.

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită

Presa din Turcia a anunţat faptul că Galatasaray a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan.

Internaţionalul român este dorit de o echipă din Arabia Saudită, campionat în care în această vară au ajuns numeroase vedete precum Karim Benzema şi N’Golo Kante.

Turcii notează faptul că decizia finală în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray o va lua antrenorul formaţiei, Okan Buruk.

Reclamă

În sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a bifat 36 de meciuri pentru Pisa, reuşind să marceheze şase goluri şi să ofere şase pase decisive.

Internaţionalul român de 24 de ani a fost transferat de Galatasaray în vara lui 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 4,2 milioane de euro. Contractul lui Moruţan la campioana Turciei expiră în vara lui 2026.

Olimpiu Moruţan a fost dorit şi de două echipe din Turcia! Răspunsul dat de Galatasaray

Galatasaray a dat răspunsul la cele două oferte primite pentru Olimpiu Moruţan. Konyaspor şi Pendikspor şi-l doreau pe jucătorul naţionalei, dar Galatasaray a decis să îl păstreze pe mijlocaşul român. Sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a impresionat la Pisa, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fotomac.com.tr, antrenorul Galatei, Okan Buruk, a insistat ca Olimpiu Moruţan să rămână la formaţia din Istanbul.

Olimpiu Moruţan (24 de ani) este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4.5 milioane de euro. În 2021 Gigi Becali îl vindea pe Moruţan la Galatasaray pentru o sumă de 4.2 milioane de euro. La vremea respectivă Olimpiu Moruţan era cotat de transfermarkt.com la 2.8 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan s-a întors în această vară la Galatasaray, după ce împrumutul lui la Pisa s-a încheiat. La Pisa Olimpiu Moruţan a fost coleg cu bunul său prieten, Marius Marin, şi el internaţional român.

Moruţan a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB

Înainte de revenirea la Galatasaray, au existat discuţii şi despre o eventuală mutare a lui Olimpiu Moruţan la FCSB. Giovanni Becali a declarat, în trecut, că o decizie în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan se va lua în iulie, atunci când se va deshide perioada de mercato. De asemenea, agentul de jucători a mai dezvăluit că Moruţan ar putea reveni la FCSB doar sub formă de împrumut.

„Moruțan aparține de Galata, clubul va decide ce va face cu el. E încă devreme, mercato se deschide abia în iulie, nu e grabă. Moruțan depinde numai de Galatasaray.

Și el, și Cicâldău se vor întoarce la club la pregătire. Dacă FCSB s-ar interesa de el, probabil ar fi vorba despre un împrumut”, a declarat Giovanni Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și