Închide meniul

Olimpiu Moruţan, la un pas de un super-transfer! Clubul care pune pe masă milioanele de euro. „Au demarat discuţiile”

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2024, 10:14

Reclamă
Olimpiu Moruţan, la un pas de un super-transfer! Clubul care pune pe masă milioanele de euro. „Au demarat discuţiile

Olimpiu Moruţan, la un pas de un super-transfer

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci - Profimedia Images

Olimpiu Moruţan este la un pas de un super-transfer! Jucătorul lui Ankaragucu e dorit de Fatih Terim la noua echipă a acestuia, Panathinaikos. Împăratul fusese cel care a însistat pentru aducerea internaţionalului român la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii de la Fotomac susţin că Panathinaikos e pregătită să pună pe masă două milioane de euro şi că discuţiile dintre cele două părţi au demarat deja. Moruţan şi Terim au mai lucrat împreună la Galatasaray.

Olimpiu Moruţan, la un pas de un super-transfer

Ankaragucu l-a adus la începutul sezonului pe Moruţan de la Galatasaray, pentru trei milioane de euro. În cele 16 meciuri adunate în această campanie, jucătorul cotat la 4 milioane de euro a marcat trei goluri, oferind şi două pase decisive.

„Gigantul grec urmează să bată la uşa echipei din Capitală pentru starul român de 24 de ani, în această pauză competiţională„, anunţau recent turcii de la Fanatik.

Terim a debutat miercuri la Panathinaikos, cu o victorie, 2-0, în faţa lui Giannina. Echipa Împăratului e pe 2 în campionatul Greciei, la un punct în spatele liderului PAOK, care a învins-o în aceeaşi zi pe Heraklion, cu 4-0, într-un duel în care elevii lui Răzvan Lucescu au ratat şi două penalty-uri.

Reclamă

Olimpiu Moruţan e fanul celor de la FCSB în lupta la titlu: „E anul lor! Să fie puternici până la final”

Olimpiu Moruţan e fanul celor de la FCSB în lupta la titlu. Actualul jucător al celor de la Ankaragucu vrea ca fosta sa echipă să câştige titlul în Liga 1. FCSB a terminat anul 2023 pe primul loc în clasament, la 8 puncte în faţa rivalilor de la CFR Cluj.

Moruţan mizează că prietenii săi de la FCSB, Coman şi Olaru, vor aduce primul titlu după o pauză de 9 ani. Moruţan a jucat 3 ani la FCSB, între 2018 şi 2021.

„Îmi doresc să câştige FCSB campionatul pentru că mai am colegi acolo, pe Coman, Olaru. Cred că anul acesta va fi anul lor. Eu zic că anul acesta sunt şanse mari să câştige, le ţin pumnii şi sper să fie puternici până la final„, a spus Olimpiu Moruţan.

Reclamă 4 / 0/3

Moruţan are în palmares o Cupă a României, câştigată cu FCSB în 2020.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și