Închide meniul

Olimpiu Moruţan, ofertat de o echipă din Turcia! Internaţionalul român este la mare căutare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 9:44

Olimpiu Moruţan, ofertat de o echipă din Turcia! Internaţionalul român este la mare căutare

Olimpiu Moruţan, ofertat de o echipă din Turcia

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Galatasaray/ Profimedia

Olimpiu Moruţan este ofertat de către o echipă din prima ligă din Turcia. Internaţionalul român este la mare căutare, fiind dorit de asemenea şi în Serie B, campionat în care a evoluat şi în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a revenit în această vară la Galatasaray, după ce sezonul trecut a fost împrumutat la Pisa, echipă din Serie B.

Olimpiu Moruţan, ofertat de o echipă din Turcia

Conform unui jurnalist turc, Ankaragucu a făcut o ofertă oficială pentru a-l împrumuta pe Olimpiu Moruţan de la Galatasaray, în acest sezon. Campiona Turciei nu a oferit încă un răspuns, după propunerea primită pe numele internaţionalului român.

Pe lângă Ankaragucu, Olimpiu Moruţan mai este dorit şi de Pisa, formaţie la care a evoluat sezonul trecut. Italienii vor de asemenea să-l transfere sub formă de împrumut pe internaţionalul român, care se află sub contract cu Galatasaray până în vara lui 2026.

Şi Bari şi Palermo s-au interesat de Olimpiu Moruţan. chipa la care evoluzează şi Ionuţ Nedelcearu a făcut ofertă concretă pentru Moruţan. Palermo a pus pe masă o ofertă de împrumut pe un sezon, cu opţiune de cumpărare pentru 6 milioane de euro.

Reclamă

Anakaragucu, formaţia care a intrat pe fir pentru semnătura lui Olimpiu Moruţan, s-a clasat pe locul 11, în sezonul trecut din prima ligă din Turcia.

Olimpiu Moruţan este cotat la 4,5 milioane de euro, în acest moment, iar în ultimele trei partide, nu a făcut parte din lotul celor de la Galatasaray, semn că acesta s-ar putea despărţi de echipă în următoarea perioadă.

Când se decide viitorul lui Olimpiu Moruţan? Anunţul făcut de Giovanni Becali

S-a aflat când se decide viitorul lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul român nu mai face parte din planurile lui Galatasaray şi este la foarte aproape de revenirea la Pisa, formaţie din Serie B, campionat care revine pe 19 august, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a jucat pentru Galatasaray în acest debut de sezon, Olimpiu Moruţan nu va mai continua la echipa din Turcia. Sunt şanse foarte mari ca acesta să revină la Pisa, echipă pentru care a evoluat şi sezonul trecut sub formă de împrumut.

Giovani Becali, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a atunţat că viitorul acestuia se va decide până la finalul săptămânii, atunci când va începe şi noul sezon din Serie B. În ceea ce îl priveşte pe Dennis Man, viitorul jucătorului de la Parma se va decide până la finalul perioadei de mercato:

„Cu Man vom vedea în ultima săptămână de mercato. Cu Moruțan vom vedea săptămâna asta, pana la sfârșit!”, a declarat Giovanni Becali, exclusiv pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și