Închide meniul
EXCLUSIV

Când se decide viitorul lui Olimpiu Moruţan? Anunţul făcut de Giovanni Becali

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 14:29

Când se decide viitorul lui Olimpiu Moruţan? Anunţul făcut de Giovanni Becali

Când se decide viitorul lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan / Profimedia

Când se decide viitorul lui Olimpiu Moruţan? Mijlocaşul român nu mai face parte din planurile lui Galatasaray şi este la foarte aproape de revenirea la Pisa, formaţie din Serie B, campionat care revine pe 19 august, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, agentul fostului jucător de la FCSB, a anunţat că viitorul lui Olimpiu Moruţan se va rezolva până la finalul acestei săptămâni.

Când se decide viitorul lui Olimpiu Moruţan? Anunţul făcut de Giovanni Becali

Chiar dacă a jucat pentru Galatasaray în acest debut de sezon, Olimpiu Moruţan nu va mai continua la echipa din Turcia. Sunt şanse foarte mari ca acesta să revină la Pisa, echipă pentru care a evoluat şi sezonul trecut sub formă de împrumut.

Giovani Becali, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a atunţat că viitorul acestuia se va decide până la finalul săptămânii, atunci când va începe şi noul sezon din Serie B. În ceea ce îl priveşte pe Dennis Man, viitorul jucătorului de la Parma se va decide până la finalul perioadei de mercato:

„Cu Man vom vedea în ultima săptămână de mercato. Cu Moruțan vom vedea săptămâna asta, pana la sfârșit!”, a declarat Giovanni Becali, exclusiv pentru Antena Sport.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a evoluat în cele două partide din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, fiind introdus de fiecare dată la final, timp de 17, respectiv 12 minute, în dubla cu Zalgiris. El nu a fost în lot în prima manşă din turul 3 preliminar, dar nici în prima etapă din Turcia, cu Kayserispor.

Olimpiu Moruţan e aproape de a reveni la Pisa, în Serie B

Olimpiu Moruţan a evoluat la Pisa în sezonul trecut, fiind împrumutat de la Galatasaray. Moruţan a fost coleg de echipă la Pisa cu bunul său prieten Marius Marin. La Pisa mai e legitimat şi Adrian Rus.

Moruţan e cotat de transfermarkt.com la 4,5 milioane de euro. El a fost achiziţionat în 2021 de către Galatasaray de la FCSB, pentru 4,2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De Moruţan s-au interesat şi alte două echipe din Serie B. Este vorba de Bari şi de Palermo. Echipa la care evoluzează şi Ionuţ Nedelcearu a făcut ofertă concretă pentru Moruţan. Palermo a pus pe masă o ofertă de împrumut pe un sezon, cu opţiune de cumpărare pentru 6 milioane de euro.

S-a stabilit programul primei etape din Serie B. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY

S-a stabilit programul primei etape din Serie B. Românii din a doua ligă italiană atacă promovarea în Serie A, unul dintre cele mai tari campionate ale lumii.

Serie B începe pe data de 19 august, iar în primele etape se anunță deja dueluri tari. Competiția poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

În cadrul primei etape din Serie B, românii de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, au o misiune ușoară, cel puțin pe hârtie. Echipa lor va întâlni, pe teren propriu, nou promovata Feralpisalo, echipă cu lotul cotat la 5,85 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ca și o comparație, Parma are lotul cotat la 57,78 milioane de euro, iar cotele adunate ale celor doi români valorează mai mult decât lotul formației nou promovate, adică 5,9 milioane de euro.

Interesant este că în lotul celor de la Feralpisalo se află și un fotbalist român, născut în Italia. Este vorba despre Denis Hergheligiu, care a fost crescut în academia celor de la Atalanta. Acesta se află din 2019 în lotul echipei nou promovate și a contribuit la succesul echipei din sezonul trecut, din Serie C.

Pisa, cealaltă echipă cu doi români legitimați în lot, va juca în prima etapă împotriva celor de la Lecco, o altă echipă nou promovată. Și formația la care joacă Marius Marin și Adrian Rus este favorită în această confruntare.

Nu în ultimul rând, echipa lui Ionuț Nedelcearu, Palermo, joacă în deplasare, împotriva celor de la Bari. Echipa fundașului român a terminat sezonul trecut pe poziția a 9-a în Serie B, în timp ce Bari s-a clasat pe poziția a 3-a, dar a pierdut lupta pentru promovarea în Serie A contra celor de la Cagliari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și