Închide meniul
EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după atentatul de la Ankara: „Nu îmi este teamă. Îmi pare rău că au loc astfel de evenimente”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2023, 16:19

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după atentatul de la Ankara: „Nu îmi este teamă. Îmi pare rău că au loc astfel de evenimente

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după atentatul de la Ankara

Olimpiu Moruţan în Galatasaray - Ankaragucu / Profimedia

Olimpiu Moruţan a oferit prima reacţie după atentatul de la Ankara. Fotbalistul celor de la Ankaragucu locuieşte chiar în oraşul în care a avut loc atacul terorist din această dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi indivizi au aruncat o bombă în faţa Ministerului de Interne din Turcia. Unul dintre ei a murit în timpul exploziei, iar celălalt a fost ucis de forţele de ordine din Turcia. În urma acestui incident, doi poliţişti au fost răniţi.

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după atentatul de la Ankara

Olimpiu Moruţan, care evoluează pentru Ankaragucu şi locuieşte chiar în Ankara, a oferit o primă reacţie după atentatul din această dimineaţă.

Internaţionalul român era acasă şi dormea în momentul în care a avut loc atentatul. De asemenea, el nu aauzit nimic, deoarece locuieşte într-o zonă sigură a oraşului.

„Salut! Acum am aflat și eu, am ajuns târziu de la meci, iar când m-am trezit m-a sunat cineva să îmi zică. Eu sunt ok, sunt într-o zonă sigură, nu am simțit nimic. Nu îmi este teamă, îmi pare rău că au loc astfel de evenimente, sper să nu se mai întâmple. Nu îmi este frică și voi continua să dau totul pentru echipă!”, a declarat Olimpiu Moruțan pentru Antena 1.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a evoluat seara trecută în meciul dintre Galatasaray şi Ankarugucu, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. Moruţan a fost titular şi a evoluat până în minutul 61, atunci când a fost înlocuit cu Uludag.

Olimpiu Moruţan: „Vom reuși să ajungem la următorul turneu final”

Internaţionalul român a vorbit şi despre şansele de calificare ale României la Campionatul European din 2024. „Tricolorii” se află pe locul al doilea, cu 12 puncte, fiind la două puncte în spatele liderului Elveţia şi la un punct deasupra locului 3, Israel.

„Mă simt bine aici, sper să joc cât mai bine și aștept cu nerăbdare următoare convocare la echipa națională! Avem o dubla cu Belarus și Andorra, sper să reușim să luăm cele șase puncte și să fim cu un pas mai aproape de euro! Suntem un grup unit și cu siguranță, împreună cu Mister, vom reuși să ajungem la următorul turneu final, cred că e momentul!”, a mai spus Moruțan!

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile Belarus – România (12 octombrie) şi România – Elveţia (21 noiembrie) se vor vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și