Închide meniul

Olimpiu Moruțan, ”taxat” de Galatasaray după ce a amenințat că pleacă! Mijlocașul a fost scos din lot, iar conducerea îi caută o nouă echipă. Poate avea dueluri de foc cu alți români

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 februarie 2022, 21:12

Olimpiu Moruțan, ”taxat” de Galatasaray după ce a amenințat că pleacă! Mijlocașul a fost scos din lot, iar conducerea îi caută o nouă echipă. Poate avea dueluri de foc cu alți români

Olimpiu Moruţan l-a impresionat pe antrenorul lui Galatasaray, după ce a marcat în ultimul amical

Profimedia

Olimpiu Moruțan, ”taxat” de Galatasaray după ce a amenințat că pleacă

Olimpiu Mouruțan și-a aflat ”pedeapsa” după ce a amenințat că pleacă la vară. Pasquale Sensibile, noul director sportiv al grupării ”Cim Bom”, vrea să renunțe la mijlocaș, potrivit fotospor.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan a fost scos deja din lot pentru meciul cu Goztepe, iar conducerea îi caută o nouă echipă. Cehia, Rusia sau Polonia sunt posibile destinații pentru acesta, scrie sursa citată.

Pogon Szczecin, liderul Poloniei, ar fi favorită să îl aducă pe mijlocașul cotat la 5 milioane de euro. În Ekstraklasa, Moruțan ar avea meciuri de foc cu Rakow, echipa lui Deian Sorescu și Bogdan Racovițan, dar și Cracovia, unde căpitan este Sergiu Hanca.

Citește și:

Olimpiu Moruțan a amenințat că pleacă de la Galatasaray! Și Alex Cicâldău e nemulțumit

Tensiuni la Galatasray. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt nemulțumiți de Domenec Torrent, înlocuitorul lui Fatih Terim. Aflată pe locul 13 în Turcia, gruparea ”Cim Bom” este fără victorie de 7 meciuri, în toate competițiile.

Galatasaray înregistrează eșec după eșec în Turcia, iar Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău sunt tot mai nemulțumiți de Domenec Torrent, omul care l-a înlocuit pe ”Împăratul” Fatih Terim.

Reclamă

Cei doi internaționali români s-au plâns conducerii, după ce gruparea ”Cim Bom” nu a câștigat niciun meci cu noul antrenor, potrivit aksam.com.tr. Moruțan a bifat doar 85 de minute și a amenințat că își va căuta o nouă echipă dacă situația nu se va îmbunătăți. De partea cealaltă, Cicâldău s-a plâns de faptul că nu mai este titular.

Sursa citată scrie Burak Elmas, președintele lui Galatasaray, va avea o discuție cu antrenorul pentru ca cei doi români să joace. Pentru cei doi jucători, turcii au plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruțan, ”taxat” de Galatasaray după ce a amenințat că pleacă
  • Mijlocașul a fost scos din lot, iar conducerea îi caută o nouă echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 22:08 Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Vinicius, gol din penalty în El Clasico. Christensen a marcat după o gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul serii în Liga Portugal. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” Vezi toate știrile
Citește și