Închide meniul

Olimpiu Moruţan, urmaşul lui Hagi la Galatasaray! Wikipedia i-a dat numărul 10! Detaliul care îl poate transforma pe român în legendă la Istanbul

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 17:05

Olimpiu Moruţan, urmaşul lui Hagi la Galatasaray! Wikipedia i-a dat numărul 10! Detaliul care îl poate transforma pe român în legendă la Istanbul

Olimpiu Moruțan, noul superstar de la Galatasaray

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fatih Terim e tot mai aproape să îşi vadă visul cu ochii. Să îl aducă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul. Turcii anunţă că Moruţan va ajunge marţi seară la Instanbul, în timp ce Wikipedia a anunţat ce număr va purta. Astfel, Olimpiu Moruţan va purta numărul 10 făcut legendar pe malul Bosforului de Gică Hagi. Interesant este faptul că, în acest moment, numărul 10 de la Galatasaray este liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan! „Intrase în impas, dar s-a rezolvat”

Gigi Becali a anunţat că, luni seară, transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatarasay a intrat în impas. Totuşi, mijlocaşul va ajunge marţi la gruparea Cim Bom.

Reclamă

Cu Moruțan se întrerupsese azi-noapte. Ei au trimis un negociator. Când a auzit de 5,7 milioane, a zis 5 milioane. S-a întrerupt transferul. Dimineață, au revenit. Dacă au trimis pe cineva să negocieze, înseamnă că au încredere în acea persoană, nu? Vom lua sigur 5,7 milioane.

Vom lua 500.000 dacă va juca 10 meciuri în 5 ani. Vom lua un milion și jumătate dacă se califică în Europa League sau Champions League în orice an. Dacă se califică anul acesta, vom lua 500.000 de euro. Da, pleacă azi spre Turcia”, a spus Becali, la Pro X.

Reclamă

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Antrenorul lui Galatasaray a vorbit despre venirea lui Moruţan la finalul victoriei in extremis obţinută cu Hatayspor, scor 2-1. Titular, Alexandru Cicâldău a contribuit la golul de 1-1. Reuşita victoriei i-a aparţinut lui Luyindama, în minutul 88.

„Negocierile pentru transferul lui Olimpiu Moruţan continuă. Fanii lui Galatasaray să nu îşi facă griji, managementul clubului îşi face treaba. Am mai spus că este un jucător care îmi place. Îi mulţumesc patronului de la FCSB, el oferă toate explicaţiile necesare.

Terim a lăsat de înțeles că mai este de discutat asupra sumei de transfer. Este mulțumit că a putut să o reducă atât de mult. Becali a anunțat că Moruțan pleacă pe 5.7 milioane de euro. Olimpiu Moruţan e cotat de transfermarkt.de la 2.8 milioane de euro. În acest sezon, Moruţan a disputat 7 meciuri în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”