Închide meniul
NEWS ALERT

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: „Îi mulţumesc patronului de la FCSB”. Anunţ uriaş pentru fani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2021, 1:29

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: „Îi mulţumesc patronului de la FCSB. Anunţ uriaş pentru fani!

Fatih Terim, internat în spital

Profimediaimages

Antrenorul lui Galatasaray a vorbit despre venirea lui Moruţan la finalul victoriei in extremis obţinută cu Hatayspor, scor 2-1. Titular, Alexandru Cicâldău a contribuit la golul de 1-1. Reuşita victoriei i-a aparţinut lui Luyindama, în minutul 88.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Terim a ţinut să asigure că şi-l doreşte pe Moruţan, dar că încă nu s-au semnat actele între cluburi. I-a transmis şi un mesaj lui Gigi Becali, cel care a ieşit public şi a declarat că internaţionalul de 22 de ani a parafat deja contractul.

Negocierile pentru transferul lui Olimpiu Moruţan continuă. Fanii lui Galatasaray să nu îşi facă griji, managementul clubului îşi face treaba. Am mai spus că este un jucător care îmi place. Îi mulţumesc patronului de la FCSB, el oferă toate explicaţiile necesare.

Fanii noştri să se simtă confortabil în privinţa acestui transfer. Vă vom oferi primii noutăţile, atunci când le vom avea„, a declarat Fatih Terim la conferinţa de presă, potrivit www.milliyet.com.tr.

Terim a lăsat de înțeles că mai este de discutat asupra sumei de transfer. Este mulțumit că a putut să o reducă atât de mult. Becali a anunțat că Moruțan pleacă pe 5.7 milioane de euro.

Reclamă

Din fericire, știm de unde ne-am început aventura. Au fost 15 milioane, apoi 10, 8… mai așteptați puțin! Fanii lui Galatasaray trebuie să aibă răbdare, au mai rămas mici lucruri de pus la punct. Vrem să adăugat grupului încă un jucător tânăr. Mai e puțin, o mică nuanță„, ar fi mai spus Terim, potrivit ntvspor.net.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

L-am vândut pe Moruţan la Galatasaray pe Moruţan, pe 5.7 milioane de euro luaţi sigur, cu bonusuri. Dar bonusurile sunt legate de calificarea în Europa League sau în Champions League. Nu mai joacă azi”, a spus Becali la as.ro.

Gigi Becali ceruse iniţial 10 milioane de euro pentru Moruţan, refuzând chiar şi 8 milioane de la gruparea Cim Bom. La nervi, Gigi a anunţat că noul preţ al mijlocaşului este de 3 milioane de euro, după meciul slab cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan e cotat de transfermarkt.de la 2.8 milioane de euro. În acest sezon, Moruţan a disputat 7 meciuri în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și