Închide meniul

Olimpiu Moruțan va pleca de la Galatasaray la Ankaragucu. Anunțul oficialilor din Turcia

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 17:02

Olimpiu Moruțan va pleca de la Galatasaray la Ankaragucu. Anunțul oficialilor din Turcia

Olimpiu Moruțan va pleca de la Galatasaray la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan, în tricoul lui Galatasaray / Profimedia

Olimpiu Moruțan va pleca de la Galatasaray la Ankaragucu. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani nu l-a convins pe antrenorul Okan Buruk, iar cele două părți se vor despărți în această perioadă de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul român s-a înțeles cu cei de la Ankaragucu, formație la care au mai evoluat și alți jucători români, de-a lungul timpului. Astfel, Moruțan va fi al 6-lea român din istorie care a îmbrăcat tricoul formației turce. Ceilalți 5 au fost: Stelian Carabaș, Giani Kiriță, Radu Niculescu, Vasile Oană și Valeriu Răchită.

Olimpiu Moruțan va pleca de la Galatasaray la Ankaragucu. Președintele formației a făcut anunțul

Președintele celor de la Ankaragucu, Faruk Koca, a anunțat că s-a înțeles cu cei de la Galatasaray pentru transferul fotbalistului român. Oficialul a menționat că în momentul de față se discută ultimele detalii ale înțelegerii și că Olimpliu Moruțan va fi noul jucător al formației pe care acesta o reprezintă.

„Am ajuns la o înțelegere de principiu cu Galatasaray, cât și cu jucătorul. Ultimele detalii legate de transferul lui Moruțan se discută acum”, a spus președintele celor de la Ankaragucu, potrivit jurnalistului Salim Manav, un cunoscut jurnalist turc de la publicația ajansspor.com.

Olimpiu Moruțan a ajuns la Galatasaray în vara anului 2021, atunci când a fost cumpărat de la FCSB pentru suma de 4,2 milioane de euro. De-a lungul timpului a fost împrumutat la Pisa, în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

În tricoul formației „Cim-Bom” a adunat 36 de partide de la transferul de la FCSB. În aceste meciuri a reușit să marcheze de 3 ori și să ofere 5 pase decisive, iar evoluțiile acestuia nu i-au impresionat pe oficialii clubului din Istanbul, care au decis că nu se vor baza pe jucătorul român.

În cariera sa, jucătorul de 24 de ani a jucat pentru U Cluj, FC Botoșani, FCSB, Galatasaray și Pisa, sub formă de împrumut. În momentul de față este cotat la suma de 4,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Galatasaray, fără jucători români în noul sezon. Alexandru Cicâldău a plecat și el, încă de la începutul lunii august

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor. Internaţionalul român a ajuns la Konya şi le-a făcut o promisiune fanilor. Internaţionalul român, care mai are contract până în 2026 cu Galatasaray, a fost împrumutat pentru un an.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Konyaspor. Sper că acest sezon va fi unul bun atât pentru mine, cât şi pentru comunitatea Konyaspor. Nimeni nu ar trebuie să se îndoiască de faptul că voi da tot ce a mai bun pentru acest club”, a spus Alecandru Cicâldău, conform presei din Turcia.

Alexandru Cicâldău a revenit în această vară la Galatasaray, după ce în sezonul trecut a evoluat, sub formă de împrumut, la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Românul mai are contract cu Galatasaray până în vara anului 2026.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și