Închide meniul

Ore decisive pentru transferul galactic al lui Mbappe la Real Madrid! Tricourile starului francez au dispărut din magazinul oficial al celor de la PSG

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 17:54

Ore decisive pentru transferul galactic al lui Mbappe la Real Madrid! Tricourile starului francez au dispărut din magazinul oficial al celor de la PSG

Kylian Mbappe joacă la PSG din 2017

Profimediaimages

Sunt ore decisive pentru transferul galactic al lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Cele două cluburi negociază în aceste cea mai tare mutarea a verii pe piaţa transferurilor. Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare din ce în ce mai aproape. Cei de la AS.com anunţă că nu se mai găsesc tricouri cu Mbappe la magazinul oficial al lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima ofertă oficială făcută de Real Madrid este de 170 de milioane de euro plus bonusuri de 10 milioane de euro. Totodată, cei de la Sky Sport au anunţat duminică o nouă sumă de bani pe care Florentino Perez este dispus să o plătească pentru Mbappe. Astfel, jurnalistul Rudy Galetti a anunţat că Real Madrid e dispusă să plătească până la 200 de milioane de euro pentru starul francez.

După ce a reuşit o dublă în partida cu Reims, Mbappe a ajuns direct în cantonamentul naţionalei Franţei. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Kylian Mabppe este de 160 de milioane de euro, acesta fiind cel mai valoros fotbalist al planetei. PSG l-a cumpărat în 2018 pe atacantul francez de la AS Monaco. Suma s-a ridicat, în final, la 180 de milioane de euro.

Kylian Mbappe nu a acceptat propunerea de a-şi prelungi contractul cu PSG

PSG riscă să îl piardă pe Kylian Mbappe gratis vara viitoare, atunci când îi expiră contractul. Potrivit jurnaliştilor de la rmcsport.com, Mbappe a declinat ultima propunerea primită. Şeicul lui PSG i-a oferit un contract pe o perioadă de cinci ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Salariul urma să îi fie mărit considerabil, dar tot ar fi încasat mai puţin decât Messi şi Neymar.

Francezul de 22 de ani a refuzat oferta, iar directorul sportiv Leonardo şi-a pierdut speranţa. „Mbappe vrea să plece de la PSG până pe 31 august, dar rămân două mari obstacole: Real Madrid să facă o ofertă oficială, iar PSG să o accepte. Până acum, un singur club şi-a manifestat concret interesul şi este din Anglia„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și