Închide meniul

Ore decisive pentru viitorul lui Nicolae Stanciu. Antrenorul Slaviei exclude transferul la Galatasaray, dar turcii au detonat „bomba”: „Va fi prezentat luni!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2021, 11:10

Ore decisive pentru viitorul lui Nicolae Stanciu. Antrenorul Slaviei exclude transferul la Galatasaray, dar turcii au detonat „bomba: „Va fi prezentat luni!

Nicolae Stanciu a fost transferat la Wuhan. Ce sfat i-a dat Anamaria Prodan

Profimediaimages

Turcii de la Fotomac au venit cu o veste „bombă”. Aceştia au dezvăluit că mutarea se va perfecta în cel mai scurt timp, iar Stanciu va fi luni la Istanbul pentru a semna contractul cu noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ore decisive pentru viitorul lui Nicolae Stanciu

Jaroslav Tvrik, preşedintele Slaviei Praga, nu este mulţumit cu suma oferită de Galtasaray. Nu acceptă 4.5 milioane de euro şi a cerut 6.5 milioane de euro. Am aflat că transferul va fi finalizat luni„, anunţă sursa citată.

Antrenorul Slaviei Praga îi contrazice pe turci şi nu concepe o posibilă despărţire de internaţionalul român. Jindrich Trpisovsky a încercat să îi liniştească pe fani.

Plecarea lui Stanciu este absolut ieșită din discuție pentru noi, mai ales în acest moment. În plus, suma care ne-a fost oferită nu corespunde deloc cu importanța jucătorului pentru noi. Este unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionatul Cehiei.

În ceea ce privește ceilalți jucători, nu știm. Vom vedea ce se va întâmpla în această perioadă de transferuri. Trebuie să fim pregătiți să primim oferte pentru jucători”, a declarat Trpisovsky, citat de ISport.

Reclamă

Nicolae Stanciu, gol superb în primul amical al Slaviei Praga

Nicolae Stanciu a început pregătirile alături de campioana Cehiei. El a marcat primul gol din meciurile de pregătire programate în această vară.

Stanciu a şutat superb din afara careului. Colegii s-au grăbit să-l îmbrăţişeze. Comentatorul a strigat ca la un meci oficial. Puteţi vedea golul în clipul următor, la 1:07:40.

Stanciu a deschis scorul în minutul 48 al meciului cu polonezii de la Piast. Scorul final a fost însă 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și