Închide meniul

Ousmane Dembele, înţelegere verbală cu PSG! Parizienii, cursă contracronometru cu Barcelona. Ce îşi doreşte francezul

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 17:55

Reclamă
Ousmane Dembele, înţelegere verbală cu PSG! Parizienii, cursă contracronometru cu Barcelona. Ce îşi doreşte francezul

Ousmane Dembele, înţelegere verbală cu PSG

Ousmane Dembele / Profimedia

Ousmane Dembele, înţelegere verbală cu PSG! Extrema catalanilor este foarte aproape de a semna cu campioana din Ligue 1, după ce a ajuns la o înţelegere verbală cu conducerea clubului încă de duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, dar aceasta se va dubla de la 1 august. Astfel, PSG are câteva ore la dispoziţie pentru a activa clauza de reziliere a jucătorului Barcelonei. Cu toate acestea, Dembele speră ca cele două cluburi să negocieze suma de transfer.

Ousmane Dembele, înţelegere verbală cu PSG! Parizienii, cursă contracronometru cu Barcelona. Ce îşi doreşte francezul

Ousmane Dembele este foarte aproape de despărţirea de Barcelona. Francezul de 26 de ani are deja o înţelegere verbală cu PSG încă de duminică seară, fiind de aşteptat ca în următoarele ore, PSG să activeze clauza de reziliere. Francezul s-a înţeles cu PSG pentru cinci sezoane, aşa cum a anunţat jurnalistul Fabrizio Romano.

Dembele are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro în acest moment, dar aceasta se va dubla de la 1 august, astfel încât parizienii mai au la dispoziţie câteva ore pentru a putea să plătească doar 50 de milioane pentru extrema franceză.

Potrivit celor de la mundodeportivo.com, reprezentanţii jucătorului susţin că nu vor ca Dembele să plece după ce clauza este activată, ci preferă varianta ca cele două echipe să negocieze o sumă de transfer. Dembele vrea să lase loc de „bună ziua” la Barcelona: „Vrem să fim transparenţi”, au anunţat reprezentanţii jucătorului.

Reclamă

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în vara anului 2017. Catalanii au plătit o sumă uriaşă pentru aducerea francezului

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în vara anului 2017, iar catalanii au plătit, în total, suma de 135 de milioane de euro pentru transferul său de la Borussia Dortmund. Barcelona a dat în primă fază 105 milioane de euro, după care a plătit alte 30 de milioane, sub formă de bonusuri.

Dembele nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, după ce perioada sa pe Camp Nou a fost marcată de mai multe accidentări. În cei şase ani petrecuţi la Barcelona, el a jucat 185 de partide pentru catalani în toate competiţiile, reuşind să înscrie 40 de goluri şi să dea 43 de pase de gol.

Potrivit celor de la transfermarkt.com, Ousmane Dembele este cotat la 60 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și