Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 0-3 | Nebunie în El Clasico! Madrilenii au lovit de 5 ori bara în Texas

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 9:14

Reclamă
Real Madrid – Barcelona 0-3 | Nebunie în El Clasico! Madrilenii au lovit de 5 ori bara în Texas

Real Madrid - Barcelona 0-3 | Nebunie în El Clasico

Au fost momente tensionate în amicalul dintre Real Madrid şi Barcelona din Statele Unite / Profimedia

Real Madrid – Barcelona 0-3 | Nebunie în El Clasico! Catalanii au câştigat „amicalul” de la Dallas la scor de neprezentare, în faţa a peste 80.000 de spectatori pe AT&T Stadium din Arlington, Texas, stadionul pe care evoluează formaţia de fotbal american, Dallas Cowboys.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida amicală a fost câştigată de echipa lui Xavi cu 3-0, la capătul unei partide în care jucătorii lui Carlo Ancelotti au lovit bara de de cinci ori. Cel mai ghinionist jucător al madrilenilor a fost Vinicius, care a trimis de trei ori în bară.

Real Madrid – Barcelona 0-3 | Nebunie în El Clasico! Madrilenii au lovit de 5 ori bara în Texas

După doar un sfert de oră, Ousmane Dembele a deschis scorul cu un şut la colţul lung, după o pasă foarte bună a lui Pedri. Cinci minute mai târziu, Real Madrid a avut şansa de a restabili egalitatea, dar Vinicius a trimis direct în transversală lovitura de la 11 metri.

Celelalte două goluri ale catalanilor au venit pe final de partidă. În minutul 85 a marcat Fermin Marin, tânărul de 20 de ani al catalanilor, care a înscris cu un şut superb, din afara careului. Golul al treilea a venit în minutele de prelungiri şi a fost marcat de Ferran Torres.

Dacă Barcelona a fost echipa care a marcat, Real Madrid a fost formaţia ghinionistă în meciul din Texas. Oamenii lui Carlo Ancelotti au trimis balonul în bară de cinci ori.

Reclamă

Rezumatul partidei dintre Real Madrid şi Barcelona din Statele Unite

Real Madrid a lovit bara de cinci ori în amicalul cu Barcelona din Statele Unite. Vinicius, cel mai ghinionist jucător al madrilenilor

Cel mai ghinionist a fost Vinicius, cel care a lovit stâlpul porţii lui Ter Stegen de trei ori. Printre ghinionişti s-au numărat şi Aurelien Tchouameni, care a trimis o rachetă în transversală, dar şi Jude Bellingham, noua achiziţie a madrilenilor, care a trimis cu capul în bară o minge revenită din stâlpul porţii lui Ter Stegen după şutul lui Vinicius.

Reclamă 4 / 0/3

Partida din Texas nu a fost lipsită de momente tensionate, chiar dacă a fost vorba de un meci amical. În minutul 40, Frenkie De Jong a avut o intrare dură asupra lui Eder Militao, ceea ce a dus la formarea unui meleu.

Barcelona va mai disputa un meci amical în Statele Unite ale Americii, pe 2 august, contra celor de la AC Milan. Partida va avea loc pe Allegiant Stadium din Las Vegas. De partea cealaltă, Real Madrid va juca pe 3 august contra celor de la Juventus pe Camping World Stadium din Orlando.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și