Închide meniul

Pandemia a schimbat fotbalul. Germanii aplică regulile de distanţare socială şi la şedinţele tehnice

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2020, 9:58

Pandemia a schimbat fotbalul. Germanii aplică regulile de distanţare socială şi la şedinţele tehnice

Erzgebirge Aue se pregăteşte în condiţii speciale

  • Meciurile din Bundesliga s-au reluat în urmă cu o săptămână
  • Se joacă pe timpul pandemiei şi în liga secundă din Germania

Erzgebirge Aue este dată drept exemplu. Şedinţele tehnice conduse de antrenorul ocupantei locului 6 din Bundesliga 2, Dirk Schuster, se desfăşoară în condiţii speciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Distanţarea socială, aplicată cu stricteţe în Germania

În încercarea de a reduce cât mai mult riscul infectării cu Covid-19, jucătorii nu mai stau unii lângă alţii la masă. Nici bucuria de la goluri nu mai este aceeaşi. Aue a marcat de patru ori în cele două confruntări de la reluarea campionatului, dar fotbaliştii nu s-au mai îmbrăţişat. A fost o excepţie la meciul de vineri, în remiza cu Nurnberg. Dmitrij Nazarov a deschis scorul şi i-a dedicat golul unui oficial al echipei.

Atacantul de 30 de ani nu a rezistat şi l-a îmbrăţişat pe Thomas Romeyke. A explicat imediat de ce a luat această decizie. "Ne-a salvat vieţile!", a reacţionat Nazarov.

Reclamă

Autocarul lui Erzgebirge Aue a fost implicat într-un accident rutier chiar înaintea disputei cu Nurnberg. Nu a fost înregistrată nicio victimă datorită unei reacţii rapide a lui Thomas Romeyke.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A
AntenaPLAY • 20 oct., 13:09
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A! Capitolul la care lusitanii stau mai bine decât marile campionate
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen
Bundesliga • 11 iul., 16:07
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Situaţia portarului, în continuare incertă
Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen
Bundesliga • 23 iun., 11:53
Raphael Guerreiro a fost prezentat oficial la Bayern Munchen
Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv!
Bundesliga • 27 mai, 19:10
Bayern Munchen i-a dat afară în ziua în care a câştigat al 11-lea titlu consecutiv! Oliver Kahn şi Hasan Salihamidzic pleacă!