Închide meniul

PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2024, 14:01

Reclamă
PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul

PAOK - Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

PAOK – Olympiacos este un meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu. Restanţa din campionatul Greciei va avea loc duminică, de la ora 20:00, şi va fi live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK are nevoie de victorie în partida de duminică de pe teren propriu, pentru a mai putea spera la titlu, cu două runde rămase de disputat din Superliga Greciei. Trupa fostului selecţioner e pe 2 în campionat, la 4 lungimi de liderul AEK.

PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY

PAOK a învins-o pe AEK Atena dramatic în etapa a 8-a a Superligii Greciei, dar are nevoie de încă un succes uriaş, cu Olympiacos, pentru a-şi păstra şansele la îndeplinirea obiectivului, câştigarea campionatului.

Dacă PAOK se va impune în ultimele ei trei meciuri (Olympiacos, Panathinaikos, Aris), echipa lui Răzvan Lucescu va avea nevoie de un pas greşit al rivalei AEK Atena. De partea cealaltă, Olympiacos are nevoie de 9 puncte pentru a deveni campioană, fiind la mâna ei.

Programul complet al finalului de sezon din Grecia

Etapa 5 – restanţă, 12 mai

Reclamă

Etapa 9 – 15 mai

Etapa 10 – 19 mai

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” Vezi toate știrile
Citește și