Închide meniul

„Pare logic!” Anunțul scoțienilor despre un posibil transfer al lui Darius Olaru la Rangers

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 17:03

Reclamă
Pare logic!” Anunțul scoțienilor despre un posibil transfer al lui Darius Olaru la Rangers

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Anunțul scoțienilor cu privire la un posibil transfer al lui Darius Olaru la Rangers nu a întârziat să apară. Presa din Scoția notează faptul că mijlocașul de la FCSB ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi, din vara viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, iar Gigi Becali speră să obțină o sumă consistentă în schimbul jucătorului. Rangers este ultima echipă intrată pe fir pentru mijlocașul roș-albastru.

Anunțul scoțienilor despre un posibil transfer al lui Darius Olaru la Rangers

Presa din Scoția a tratat pe larg subiectul transferului lui Darius Olaru la Rangers. Jurnaliștii susțin că „pare logică” o eventuală mutare a mijlocașului de la FCSB, deoarece echipa este în căutarea unui jucător de profilul căpitanului roș-albaștrilor.

„Un transfer realist. Aducerea mjlocașului român s-ar putea face în vară. E clar că Beale vrea să schimbe ‘camera motoarelor’ echipei, așa cum s-a întâmplat și în iarnă.

Ryan Jack, Scott Arfield și Steven Davis își încheie toți contractele în vară și Rangers va avea niște găuri de umplut la mijlocul terenului.

Reclamă

Așadar, pare logic ca Beale să încerce să aducă un nou dirijor, unul încă tânăr și care poate oferi mai mult dinamism și strălucire decât cei de mai sus.

Olaru este căpitan la FCSB și calitățile lui de lider, alături de forma excelentă în care se află, sunt lucrurile care i-au atras atenția lui Beale în ultimele luni.

Mijlocașul mai are contract până în vara lui 2024, lucru care lasă ușa deschisă pentru un transfer la Rangers în vară, în condițiile în care și FCSB vrea să încaseze o sumă importantă în schimbul bunului ei prețios”, se arată în mesajul postat de cei de la ibroxnews.com.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers. Căpitanul de la FCSB ar putea prinde transferul carierei în vară, anunţă presa din Scoţia.

Darius Olaru este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB. Evoluţiile din acest sezon au făcut ca Olaru să devină o ţintă pentru cluburile din Europa.

Cei de la Rangers News anunţă că Darius Olaru ar putea ajunge la echipa scoţiană în vară. Olaru, care este cotat la 5.300.000 de euro, a marcat un singur gol în cele 22 de meciuri jucate pentru FCSB în Liga 1.

Trnasferul se poate realiza doar în cazul în care scoţienii se vor înţelege la bani cu Gigi Becali. Suma ar putea creşte dacă FCSB va câştiga titlul, iar cota jucătorului va fi mai mare.

Darius Olaru a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu vicecampioana.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și