Închide meniul

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers! Anunţul bombă făcut de scoţieni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 februarie 2023, 10:42

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers! Anunţul bombă făcut de scoţieni

Darius Olaru e om de bază la FCSB

Hepta

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers. Căpitanul de la FCSB ar putea prinde transferul carierei în vară, anunţă presa din Scoţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB. Evoluţiile din acest sezon au făcut ca Olaru să devină o ţintă pentru cluburile din Europa.

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers

Cei de la Rangers News anunţă că Darius Olaru ar putea ajunge la echipa scoţiană în vară. Olaru, care este cotat la 5.300.000 de euro, a marcat un singur gol în cele 22 de meciuri jucate pentru FCSB în Liga 1.

Trnasferul se poate realiza doar în cazul în care scoţienii se vor înţelege la bani cu Gigi Becali. Suma ar putea creşte dacă FCSB va câştiga titlul, iar cota jucătorului va fi mai mare.

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Patronul lui FCSB a recunoscut că, în conturile clubului, ar fi putut intra încă din această iarnă un milion de euro, în cazul în care accepta să renunţe la mijlocaşul de 24 de ani.

Reclamă

Omul de afaceri nu a anunţat care a fost clubul care a insistat pentru Olaru. Totuşi, propunerea primită nu a fost pe placul lui şi a decis să nu renunţe la un jucător care îl poate ajuta în lupta pentru titlu.

Eu am ce să vând, am avut ofertă pe Olaru de 5 milioane. A zis că îmi dă un milion acum şi 4 opţiune obligatorie. Nici nu ştiu de unde a fost. Am zis că pe mine nu mă interesează astea, chestiunile astea de contracte îmbârligate. Că tu poţi să îmi faci ofertă de 4 milioane şi să îmi dai 4 milioane în 4 ani. Nu. Clar… 1 milion. Eu nu am nevoie de bani. Dă-mi un milion acum, dă-mi 2 milioane peste 6 luni şi peste încă 6 luni încă două. Că nu am nevoie de bani. Dar să fie clar. Dar nu am acceptat.

Eu de exemplu puteam să fac aşa… ia-l pe Olaru, îl închiriam pe un milion până în vară. Deci 4 luni luam un milion. Dar nu am vrut. Era bine, dar e jucător principal. Pierzi campionatul. Nu? Eu pot să ia pe un jucător, să-l închiriez, cât iau alţii pe un jucător în total. Eu iau pe 4 luni dacă închiriez un jucător cât iau alţii să ia un jucător definitiv sau dublu. Aşa e la Becali, ce să faci?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu vicecampioana.

Olaru are o cotă de 5.3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Mijlocaşul de 24 de ani a jucat în 22 de meciuri din această ediţie de campionat. A înscris un gol şi a oferit 4 pase decisive.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și